ADO Den Haag – Heracles Almelo 0-1 (Eredivisie 2015)

Het lijkt maar niet op te houden met ons geweldige cluppie!!! Na een week rust door de “geweldige” interlands van het Nederlands Elftal was het weer een zaak om de spelers weer scherp te krijgen tegen de stugge ploeg uit Den Haag. Heracles probeerde hun eigen spel te spelen en dit bracht de ploeg van Stegeman en Krüzen wederom een overwinning. Hierdoor kwam Heracles al op meer punten na 5 wedstrijden dan dat ze vorig jaar na 14 duels.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Heracles begon sterk en liet zich weinig van de wijs brengen door het harde spel van de Hagenezen. Het ging er hard aan toe en dit was zo’n wedstrijd waarin de spelers uit Almelo moesten laten zien dat het echte mannen waren. Vooral Duplan was op zoek naar onrust en wist redelijk wat Heraclieden een kaart aan te smeren.

Ramon Zomer had de lastige opdracht gekregen om spits van ADO Mike Havenaar de weg naar het doel te belemmeren. Dat lukt prima, want op de kopbal na die erin ging en afgekeurd werd, kwam Havenaar niet in het spel voor. Vlak na de afgekeurde goal liet Heracles er geen gras over groeien, want daar maakte Weghorst dankbaar gebruik van een goede voorzet van Wout Droste. 

Na de rust ging het wederom redelijk gelijk op en werd ADO Den Haag een stukje sterker naarmate het einde van de wedstrijd naderde. Castro bracht nog een keer prachtig redding en ook de lat hielp de Heraclieden een stukje mee. 

Oussama Tannane had de wedstrijd definitief in het slot kunnen gooien, maar schoot de bal voorlangs nadat ie Hansen had gepasseerd. Het was een verdiende overwinning voor Heracles Almelo en het seizoen lijkt week na week alleen maar mooier worden.

Volgende week komt PSV naar Almelo en moeten we laten zien het ook tegen topclubs te kunnen winnen.

Volgens assistent trainer Hendrie Krüzen is PSV de volgende die op de slachtbank gaat. Wij zijn er helemaal klaar voor!

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: