Almelose Selectie – Heracles Almelo 0-13 (Oefenwedstrijd 2016)

Na een tijdje rust was het eindelijk weer zover… John Stegeman had de ploeg nagenoeg fit om het seizoen te starten. Zoals de afgelopen jaren een gewoonte was geworden, werd er ook deze keer afgetrapt op het terrein waar het voor Heracles Almelo allemaal begon.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 232 »

AVC Heracles is al jaren de gastheer en ook nu was er ondanks het slechte weer toch een prima opkomst. Voorafgaand aan de wedstrijd werd er stil gestaan bij de vorige week zaterdag overleden Arjan Boertien. Hij was jarenlang mede-organisator van het evenement en ondanks zijn strijd tegen de vreselijk ziekte kanker, heeft hij het gevecht niet kunnen winnen.  Er werd voor de wedstrijd begon een minuut lang hard geapplaudisseerd door alle aanwezigen, iets wat de aanwezige familie zeker goed deed.

Natuurlijk werd er ook gevoetbald en het werd de Heraclieden dit jaar niet echt moeilijk gemaakt. Al voor het eerste kwartier gespeeld was, stond de ploeg van John Stegeman al met 0-3 voor. De Almelose Selectie had niet zo heel veel in te brengen. Wout Weghorst was de gevierde man in de eerste helft met 3 goals, waaronder een penalty. De tweede helft kwam er een andere ploeg in het veld en dit keer was het Paul Gladon, die in het veld kwam voor Weghorst, met maar liefst vier doelpunten. Uiteindelijk werd het 0-13 en mochten de spelers van de Almelose Selectie na gaan denken, waar het nu precies verkeerd gegaan was.

Heracles gaat zich op maken voor de volgende wedstrijd tegen Oranje Nassau. De eerste wedstrijd van het seizoen is inmiddels weer een feit en we willen de Heraclieden namens het Almelo’s Weekblad een heel goed seizoen toewensen!

THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN EN WE HOPEN DAT JULLIE ER VOLGEND JAAR OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…

SEE YOU THEN!!

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen!! Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE DOOR OP DE “LIKE KNOP” TE DRUKKEN!!

Black and white greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: