Eerste Training Heracles Almelo @ Oranje Nassau 2017

Heracles begon na een aantal weken rust weer aan de eerste training van het seizoen 2017-2018. Ondertussen krijgt de leiding van de club en de trainers steeds meer inzicht in wat er verwacht kan worden. Top op heden is het een aardige leegloop in Almelo. Zo zijn onder andere inmiddels Bruns, Te Wierik, Hoogma en Gosens weg als vaste waarden van het team, maar bereikte vandaag ons het bericht dat Bram Castro terug naar huis keert met een contract bij AA Gent onder de arm. Toch wel iets waar we een beetj van schrokken, al wensen we natuurlijk wel alle oud Heraclieden heel veel succes bij hun nieuwe ploeg en nieuwe uitdaging!

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl) 
« 1 van 38 »
De spoeling wordt dus langzaam steeds dunner. Wel hebben de hogere heren ook wat inkopen weten te doen.
Zo mogen we dit jaar gaan kijken naar onder andere wat nieuwe gezichten, maar ook wat bekende gezichten van vroeger. Zeinstra, Van den Buijs, Van Hintum, Wuytens en Monteiro zijn de nieuwe gezichten bij Heracles, maar ook de bekende koppies van Van Mieghem en Gladon zien we terugkeren op vertrouwde bodem. Al is het daar nog even wachten op, want het complete veld is uit het stadion verdwenen en er wordt een nieuwe mat in gelegd, de meest geavanceerde mat van Ten Cate tot op heden.
Aanstaande week zal er lekker getraind worden en aankomend weekend staat de eerste oefenwedstrijd tegen de Almelose Selectie alweer op het programma.
We zijn er natuurlijk gewoon weer bij en zien elkaar wellicht komend weekend. Almelo’s Weekblad wenst Heracles veel succes het komende seizoen!
THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN VORIG SEIZOEN EN WE HOPEN DAT JULLIE DIT SEIZOEN ER OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS, ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…
Er zijn dus zoals net ook al vermeld, nog steeds sponsoren nodig voor dit seizoen!! Mocht je ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!
Black and white greetz,
Cootje
www.cootjedesign.nl
Please follow and like us: