Excelsior Rotterdam – Heracles Almelo 3-1 (Eredivisie 16-17)

Na een ietwat rustige periode, waarin het Nederlands Elftal weer eens demonstreerde hoe het niet moest, was het voor de helden in zwart wit eindelijk weer tijd om te laten zien hoe het nou “wel” moest… Althans, dat was de bedoeling!
John Stegeman had weer de beschikking over Wout Droste achterin en op het middenveld kon na het wegvallen van Bel Hassani Dario Vujicevic de rol overnemen. Verder stond Vermeij weer in de spits en liet Stegeman de ploeg verder staan zoals het al stond.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 131 »

Dat de wedstrijd om 20:45 begon, was waarschijnlijk niet bij alle elf spelers bekend, want al na 29 seconden lag de eerste bal achter Castro in het netje. Een vlijmscherpe bewust ingecalculeerde aanval werd perfect uitgevoerd. Het was zelfs de rechtsback van Excelsior Karami die het af mocht maken. Hij ontdeed zich in de zestien meter van de meegelopen Darri en maakte knap en koelbloedig af.

Het duurde even voordat de Heraclieden bijkwamen. Tot scoren kwamen ze niet, want na 19 minuten mocht Koolwijk de trekker overhalen, zonder dat het hem hierbij een strobreed in de weg werd gelegd. De bal verdween perfect in de kruising en Castro kon wederom slechts toekijken. Dat die tik hard aankwam was overduidelijk. Erger nog, drie minuten later was er weer een onoplettendheid in de linker achterhoede. Dit keer kwam de bal uiteindelijk bij Fredy, die het feest op compleet vernieuwde Woudestein compleet maakte.

Vincent Vermeij zorgde er nog wel voor in de 66e minuut dat het tweede bedrijf met 0-1 gewonnen werd, maar verder dan dat kwam het ook echt niet.

Het complete plaatje was niet wat iedereen met een zwart wit hart er van had verwacht. De nederlaag kwam keihard aan. Het dreunde ook in de kleedkamer nog lang door en daar zal zondagochtend op de club nog aardig over gesproken worden. Veel tijd tot bijkomen is er echter niet, want volgende week staan er alweer een zware tegenstander op het programma. Dan komt Ajax op bezoek, dat zich met Ziyech versterkte en zondag zal laten zien hoe het er nu voor staat.

Nog wel een leuk detail vooraf aan de wedstrijd van gisteren was dat René Kolmschot de aftrap mocht doen met Thijs Libregts, dit alles in het kader van het 60-jarig bestaan van de Eredivisie. Die op 2 September in 1956 ontstond met de sterkste clubs van Nederland. We hopen dat er nog vele jaren bij gaan komen en dat we onze fraaie club daarin nog vaak mogen zien acteren.

THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN EN WE HOPEN DAT JULLIE DIT SEIZOEN ER OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS, ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…

SEE YOU THEN!!

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen!! Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: