FC Utrecht – Heracles Almelo 0-2 (Playoffs 2016) DEEL 1

Om te beginnen wil ik alle Heraclieden en alle Fans van Heracles, sponsoren en iedereen die ik vergeten ben, van harte feliciteren met het behalen van Europees voetbal!!! FANTASTISCH!!!

Wat hebben we een geweldige dagen gehad… Helaas is het me niet gelukt de foto’s heel snel te uploaden zoals gewoonlijk, mede omdat het er heeeeel veel waren! Het is me gelukkig wel gelukt er een gaaf verslag van te maken… Ik heb uit alle foto’s maar liefst 753 foto’s gekozen van de wedstrijd en het feest in Utrecht! Daar is een mooi verslag van gemaakt. Het was een prachtige dag in Utrecht, waar we aan het einde van de rit Europees voetbal veilig wisten te stellen met prachtige goals van Thomas Bruns en Paul Gladon!

De foto’s van de weg terug naar Almelo en het feest in het stadion komen straks ook online! Die komen in DEEL 2 te staan…
Nog ff geduld dus, maar ze komen er ook aan! Ook dat zijn er zo’n 400… De foto’s van de weg naar het marktplein en het feest daar en bij de McDonalds komen dit weekend online… Ook dat zijn er weer heeeeel veel!!! Prachtige foto’s vind ik zelf… Maar daar moet je dus nog even op wachten! Geniet eerst maar eens van de foto’s in Utrecht en in het Stadion, heerlijk om even opnieuw te zien allemaal!

WE WENSEN JULLIE VEEL KIJKPLEZIER EN DE REST VOLGT ZO SPOEDIG MOGELIJK!!!! ALLE FOTO’S ZIJN NA TE BESTELLEN  OP CANVAS OF EEN ANDERE ONDERGROND INDIEN JE DAT ZOU WILLEN! STUUR DAN FF EEN MAILTJE NAAR: INFO@COOTJEDESIGN.NL 

Heracles gaat Europa in!! Eindelijk is het zover, nog nooit in de historie van de club is dit doel behaald!  Heracles wist dus precies wat het moest doen en daarbij liet het zich niet afleiden door de perikelen omtrent de Europese Licentie die FC Utrecht niet zou krijgen van de KNVB. Er werd uitgegaan van eigen kracht en alleen op die manier wou de ploeg Europees voetbal behalen. Een prachtige instelling van hen en dat betaalde zich uiteindelijk terug in de winst op de plaatselijke FC. 

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 755 »

Heracles begon de wedstrijd in dezelfde opstelling als de laatste wedstrijden. De spelers wisten dat ze het niet kado zouden krijgen en ze wisten dat ze volop aan de bak moesten. 

Het was lastig om door de defensie van FC Utrecht te komen en dus was het wachten geblazen tot het eindelijk zou lukken bij de voorhoede van de Heraclieden. De eerste helft was het niet mogelijk. Het weer werd er alleen maar slechter op en in de eerste helft werd John Stegeman ook nog eens naar de tribune gestuurd.

Na de rust was het beeld niet zo heel veel anders. Heracles probeerde het spel te maken en de kansjes die Utrecht kreeg werden niet benut. Aan de andere kant bleek het uiteindelijk wel te kunnen. Heracles wist met een doelpunt van Thomas Bruns de 0-1 te maken. Hij vierde het met de 1.000 mee gekomen supporters. Even later deed Paul Gladon er nog een schepje bovenop. Het was 0-2 en het bleek genoeg om Europees Voetbal veilig te stellen.

De terugreis was mooi, onderweg stonden er veel mensen te wachten op de supporters en de spelers om hen te feliciteren. Bij het Stadion waren duizenden mensen samengekomen om de ploeg te bedanken en te feliciteren. Het was een waar volksfeest. Geweldig om mee te maken en om te zien hoe de spelers onthaald werden zowel buiten als binnen het stadion. De spelers gingen helemaal los en genoten zichtbaar van alles wat er gebeurde… 

We moeten nu gaan wachten wie de tegenstander gaat worden, maar ook morgen zal er nog een mooi feest plaatsvinden in Almelo. De huldiging vindt plaats op het Marktplein en zal na een tocht met de platte kar gevierd worden door de spelers op het bordes van McDonald, vlakbij de plek waar jaren geleden ook het fraaie Kampioenschap werd gevierd!

DEEL 2 volgt zo spoedig mogelijk van de terugreis vanuit Utrecht. Een paar dagen daarna zal ook het verslag volgen van de festiviteiten op het Marktplein en de rit daar naartoe. Maar die foto’s moeten eerst nog worden uitgezocht!

Verder willen we iedereen bedanken voor een geweldig seizoen! THANKS VOOR ALLE STEUN EN WE HOPEN DAT JULLIE ER VOLGEND JAAR OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…

SEE YOU THEN!!

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen!! Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE DOOR OP DE “LIKE KNOP” TE DRUKKEN!!

Black and white greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: