Feyenoord Rotterdam – Heracles Almelo 1-0 (Eredivisie 2017-2018)

En weer zat het er niet in… Alhoewel? Juist, als het er een keer in gezeten had, dan had het tegen Feyenoord wel gekund. Notabene in de Kuip.
Het ging best lekker eigenlijk… Tot er op het middenveld een foutje werd gemaakt, die knetterhard door mijnheer Van Persie werd afgestraft!
Heracles probeerde het nog wel, maar het vonnis was al geveld. Feyenoord, dat zich ongetwijfeld nog vele malen achter de oren zal hebben gekrabd, ging met drie punten in de pocket het weekend uit. Heracles zal andermaal de rug moeten rechten, om volgende week met een fitte ploeg en spelers die tot op het bot gemotiveerd zijn, tegen PEC Zwolle aan te moeten treden.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 349 »

Heracles had dit seizoen in uitwedstrijden nog weinig tot geen geluk gehad. Er werd uit nog niet gewonnen en dan uitgerekend tegen Feyenoord krijg je een aantal beste kansen die er helaas niet in gaan. Toch moet er in de selectie iets zijn dat de spelers scherp kan krijgen door eens goed terug te kijken naar deze wedstrijd. Het was eigenlijk helemaal niet zo slecht. De kansen worden alleen niet benut en juist dát zal dan anders moeten!

We kunnen de hele wedstrijd verder wel analyseren, maar dat heeft nu denk ik weinig zin. Ik hoop dat de spelers moed hebben geput uit de wedstrijd in Rotterdam en ik hoop dat ze vol energie en vechtlust de wedstrijd tegen PEC Zwolle tegemoed gaan. Het zal ook weer een lastig potje worden tegen de ploeg van John van ’t Schip, dat de laatste weken ook niet de vorm kan vinden van de eerste helft van het seizoen. De ploeg heeft het zwaar te verduren de laatste weken en zal ook tegen Heracles alle zeilen bij willen zetten.

Wij zijn er gewoon weer bij en hopen op een fraaie overwinning van de zwart-witten. Een dikke overwinning zal de spelers eens goed dun, laten we daar met z’n allen dan maar voor gaan en laten we hopen dat de doelpuntenmachine weer eens aangezet kan worden komende zaterdag!

See you there…

*** GRAAG WIL IK JULLIE ALS ECHTE HERACLES FANS EVEN VRAGEN OM DE VOLGENDE PAGINA DOOR TE LEZEN EN MEE TE HELPEN OM COOTJE DESIGN OOK DIT SEIZOEN WEER VOORT TE ZETTEN… ***

BUNQ.ME/COOTJEDESIGN

De website kost me gewoon ontzettend veel tijd en geld. De kosten die daarbij komen kijken zijn vaak hoger dan de opbrengst. Op aanraden van een goede kennis heb ik daarom deze pagina gemaakt. Mensen pakken vaak de foto’s gewoon van de site en het interesseert niemand iets of er dan wel of geen watermerk doorheen zit. Hierdoor maak ik meer kosten dan dat het me allemaal opbrengt… Ik hoop dat iedereen een kleine bijdrage of wat grotere bijdrage wil leveren om zo door te kunnen gaan met Cootje Design en de Heracles verslagen. Alles is meegenomen!!!

MOCHT JE NOG EEN LEUK T-SHIRT WILLEN BESTELLEN, DAN KAN DAT ONDERTUSSEN OOK VIA:

*** ER STAAN WEER WAT NIEUWE SHIRTS IN DE SHOP! NEEM GERUST EEN KIJKJE ***

SHOP.SPREADSHIRT.NL/T-COOTJE

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: