Feyenoord Rotterdam – Heracles Almelo 3-1 (Kampioenswedstrijd 16-17) *** 600 PICS!!! ***

Heracles is er helaas niet in geslaagd Feyenoord van het landskampioenschap te houden en wist er tevens niet in te slagen om zich zelf veilig te spelen voor de playoffs voor Europees Voetbal. Er zit dus niets anders op dan op tijd zomerstop te gaan houden.
Er zat niet meer in gistermiddag blijkbaar. De druk die Feyenoord vorige week nog te groot werd, leek er nu bij de Heracles spelers te zijn ingeslopen. John Stegeman had de spelers nog duidelijk proberen te maken dat het bij Feyenoord vast niet nog een keer zou gebeuren dat ze een titel laten lopen. Ook op de voetbalkunsten van FC Twente hoefde men niet te rekenen deze middag.
FC Groningen is en topvorm en die vorm hadden ze bij zich in Enschede. Heracles probeerde het nog wel, maar aan de hand van Dirk Kuyt, wie anders, wist Feyenoord de eerste landstitel na 18 jaar weer binnen te hengelen.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl) 
« 1 van 600 »
Heracles begon zoals gezegd erg slecht en leek verre van wakker. Al na 40 seconden mocht Bram Castro de bal uit het net halen achter hem, nadat Mike te Wierik uitgleed op de prachtige grasmat in de Kuip. Uiteraard was het Dirk Kuyt die de boel op scherp had gezet en wist te scoren. De “oude” aanvoerder van Feyenoord liet trainer Giovanni van Bronckhorst maar weer eens zien hoe belangrijk hij is. Na 12 minuten schoot Kuyt zich andermaal in de geschiedenisboeken van Feyenoord. Het stadion ontplofte nog net niet. De supporters wisten het nu zeker, eindelijk ging het lukken. Heracles wist de achterstand tot de rust beperkt te houden tot 2-0. Kansen waren er wel, maar afmaken was een andere zaak. Heracles kon de kansjes op één hand tellen.
Na rust was er eigenlijk weinig anders. Heracles probeerde af en toe wel een plaagstootje uit te delen. Maar tot scoren kwam het telkens niet aan de andere kans kregen ze de bal ook maar niet achter Castro. Ajax maakte ondertussen de boel wel af en Tilburg, maar dat bleek niet genoeg. Uiteindelijk was het weer Kuyt die scoorde, dit keer uit een penalty. Een hattrick van Kuyt geeft maar weer eens aan hoe belangrijk de speler is voor Feyenoord. Hij nam de ploeg op sleeptouw vandaag en maakte het waar. Op alle fronten was dit te zien, vanaf het moment dat de eerste spelers uit de catacomben kwamen tot en met de festiviteiten. Kuyt is dé man voor Feyenoord.
Heracles deed nog wel heel iets terug met misschien wel de mooiste goal van vanmiddag. Van Ooijen krulde de bal prachtig achter de kansloze Brad Jones, die wel en tikkie teleurgesteld was, maar uiteindelijk mocht het de pret niet drukken.
Feyenoord sleepte de titel over de streep en was eindelijk weer sinds tijden landskampioen. Via deze weg feliciteren we Feyenoord en zien we alle Heracles Fans weer tijdens de voorbereiding en het nieuwe seizoen.
Verder voor iedereen een fijne zomerstop en tot snel…

NOGMAALS DANK VOOR ALLE STEUN VAN ALLE SPONSOREN AFGELOPEN SEIZOEN EN WE HOPEN DAT JULLIE ER KOMEND SEIZOEN OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN, ZONDER JULLIE HAD IK HET NIET KUNNEN REDDEN!

HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS, ME EEN BEETJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!! IK ZOU KOMEND SEIZOEN OOK WEL WEER DOOR WILLEN GAAN, MAAR DAAR HEB IK WEL WEER SPONSOREN VOOR NODIG, ANDERS IS HET GEWOONWEG NIET TE DOEN… MOCHT JE INTERESSE HEBBEN, LEES DAN HIERONDER EVEN VERDER…

Er zijn dus zoals net ook al vermeld, nog steeds sponsoren nodig voor aankomend seizoen!! Mocht je ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me zoals eerder vermeld ook veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!
Black and white greetz,
Cootje
www.cootjedesign.nl
Please follow and like us: