*** GEKNIPT *** PART 65

geknipt_2014_small

Jawel, jawel, er werd weer eens gewonnen in eigen huis. Nou was het misschien niet de beste wedstrijd van de Heraclieden. Maar er werd toch weer teruggevochten na een 0-1 achterstand. Uiteindelijk werd er knap gewonnen met 2-1 door twee geweldige goals van Samuel Armenteros. Uiteraard is er ook deze week weer een winnaar in de categorie “Geknipt” gekozen. Hieronder staat die winnaar… Ik zou zeggen, tag hem, deel de foto en maak de beste man blij met het mooie nieuws!!

Natuurlijk wensen we je heel veel plezier bij de kapper. Mocht je de persoon op de foto nou ook kennen, laat het hem dan weten door hem even te taggen of door het bericht te delen! De winnaar mag zich op een woensdagmiddag vanaf 12:00 t/m 18:00 melden bij de Barbershop aan de Oranjestraat 42. De kappers van de Barbershop wachten op je en zullen je fantastisch knippen, zoals jij het graag wil hebben. Neem wel de foto even mee, zodat ze weten dat jij de rechtmatige winnaar bent 😉

HAVE FUN!

Black and white greetz,

Cootje & Robek
www.cootjedesign.nl
De Barbershop

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE & BARBER ROBEK DOOR OP DE “LIKE KNOP” TE DRUKKEN!!

Please follow and like us: