Heracles Almelo – ADO Den Haag 4-2 (Eredivisie 2018-2019)

Na de prachtige seizoensopening was het voor Frank Wormuth en zijn ploeg tijd om in eigen huis te laten zien waar de Heraclieden op dit moment staan. ADO Den Haag is een ploeg waartegen vaak lekker gevoetbald kan worden. Dat beweest Heracles ook deze editie weer. Het ging er af en toe aardig hard aan toe en er vielen ook deze keer weer veel goals tegen de ploeg uit Den Haag.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 401 »

Heracles kreeg al na 2 minuten een penalty toegewezen. Dalmau werd vastgepakt door Tommie Beugelsdijk en een minuut laten mocht Kristoffer Peterson deze kans benutten om zijn tweede goal van dit seizoen te maken. Dat lukte de Zweedse voetballer, die zich compleet relaxed lijkt te voelen bij Heracles op dit moment. Heracles vierde even feest, maar wist ook dat er gelijk op zoek moest worden gegaan naar een volgende treffer. Ook dat leek niet lang op zich te laten wachten. Bart van Hintum was mee opgekomen en besloot een afgevallen bal maar eens vol op de pantoffel te nemen. Het harde schot verdween onhoudbaar achter keeper Groothuizen. Een riante voorsprong van 2-0 leek een mooi begin van deze avond…

Dat een wedstrijd tegen ADO Den Haag nooit zo maar gelopen is bleek maar weer… Malone maakte namelijk in de 12e minuut de aansluitingstreffer en zo was de ploeg weer in de race voor de drie punten. In de 38e minuut sloeg het noodlot even toe… Een voorzet vloog via het been van de ongelukkige Tim Breukers achter de goed keepende Janis Blaswich. De stand was weer gelijk en ADO geloofde er weer volledig in. Op dat moment had het dan ook alle kanten op gekund.

Vlak voor rust was het onze spits Adrian Dalmau die alsnog het deksel op de neus van Groenendijk kreeg. De Spanjaard maakte de belangrijke 3-2, waardoor Heracles in de rust eens goed kon gaan overleggen waar nu de fouten van de eerste helft vandaag kwamen.

Dit leek allemaal te hebben geholpen, want veel kansen kregen de Hagenezen niet meer. Al moest Blaswich nog wel een paar keer laten zien dat hij niet voor niets naar Almelo was gekomen. Hij ontpopt zich langzaam tot de beste keeper van de Eredivisie lijkt me en ik denk dat we nog veel van deze jonge Duitse doelman kunnen gaan genieten!

In de 68e minuut maakte Kristoffer Peterson alweer zijn derde goal dit seizoen. Hij maakte een assist van Tim Breukers prima af en mag zichzelf tot nu toe topscorer van de Eredivisie noemen, toch knap! Heracles kwam niet meer in de problemen en kreeg ook nog een paar keer kansen om verder uit te lopen, maar de scherpte was er een beetje vanaf. Na het weekend weten we inmiddels dat Heracles zich op de 4e plek bevindt. Volhouden en hopen dat we in de top 5 kunnen blijven de eerste tijd! COME ON HERACLES!! See you next game!!!

Black and white greetz,

Cootje

*** GRAAG WIL IK JULLIE ALS ECHTE HERACLES FANS EVEN VRAGEN OM DE VOLGENDE PAGINA EENS DOOR TE LEZEN EN MEE TE HELPEN OM COOTJE DESIGN OOK DIT SEIZOEN WEER VOORT TE ZETTEN… ***

BUNQ.ME/COOTJEDESIGN

De website kost me gewoon ontzettend veel tijd en geld. De kosten die daarbij komen kijken zijn vaak hoger dan de opbrengst. Op aanraden van een goede kennis heb ik daarom deze pagina gemaakt. Mensen pakken vaak de foto’s gewoon van de site en het interesseert niemand iets of er dan wel of geen watermerk doorheen zit. Hierdoor maak ik meer kosten dan dat het me allemaal opbrengt… Ik hoop dat iedereen een kleine bijdrage of wat grotere bijdrage wil leveren om zo door te kunnen gaan met Cootje Design en de Heracles verslagen. Alles is meegenomen!!!

MOCHT JE NOG EEN LEUK T-SHIRT WILLEN BESTELLEN, DAN KAN DAT ONDERTUSSEN OOK VIA:

*** ER STAAN WEER WAT NIEUWE SHIRTS IN DE SHOP! NEEM GERUST EEN KIJKJE ***

SHOP.SPREADSHIRT.NL/T-COOTJE

Cootje
www.cootjedesign.nl

WE STAAN TEGENWOORDIG OOK VOLOP OP INSTAGRAM:  #COOTJEDESIGNFOTOGRAFIE

(ook de volgende accounts zijn van Cootje Design & Fotografie: #BEERCOOTJE en #RUNNINGCOOTJE

Please follow and like us: