Heracles Almelo – Excelsior Rotterdam 0-0 (Eredivisie 2015)

Het blijft lastig om na een interlandperiode de draad weer op te pakken. Zo ook deze keer. Heracles ontving deze week Excelsior uit Rotterdam op bezoek.  De Rotterdammers maken een verrassend goed seizoen door en dus was het voor Heracles zaak om vanaf het begin wakker te zijn. John Stegeman had niet de beschikking over zijn sterkste spelers deze week. Hierdoor was de opstelling dan ook zichtbaar anders dan normaal gesproken. Zo speelte Darri in de basis en ook Breukers speelde vanaf het begin voor Droste.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Het bleek zoals verwacht een lastige wedstrijd te gaan worden. De meeste kansen waren voor Excelsior. Mede dankzij goed keeperswerk van Bram Castro bleef Heracles een achterstand bespaard. Wat de Heraclieden ook probeerden, het lukte gewoon niet en vooral Bruns werd ontzettend gemist op het middenveld. Qua kansen hadden de Rotterdammers dan ook duidelijk voor moeten staan. Bij Heracles bleef het bij kleine kansjes, die eigenlijk geen kansen genoemd mogen worden. Grootste kans aan de zijde van Heracles was een schot van Robin Gosens, die in het zijnet verdween.

Na de thee werd het allemaal nog niet echt beter en kwamen er zelfs wat fluitconcerten van het thuispubliek. De eerste kans was van Fledderus, die de bal net over het doel joeg.

Excelsior kreeg wat meer kansen en wederom moest Castro reddend optreden. Hoogtepunt van de tweede helft was het terugkomen van Oussama Tannane, die na lange tijd weer terug was bij het eerste team en weer speeltijd kreeg. Het echte verschil kon hij helaas nog niet maken, maar de gretigheid was er zeker. Gladon kwam nog in het veld voor Weghorst en hij had denk ik nog de grootste kans op de winnende treffer. Maar ook hij kreeg de bal niet tegen de touwen. 

Het bleef dus 0-0. Of het nou gemiste drie punten waren of een gestolen punt. Het maakt allemaal niet uit. Volgende week moet de ploeg van Stegeman vol aan de bak, als er in Utrecht tegen de plaatselijke FC zal worden aangetreden. Ook dan zal het weer lastig gaan worden. Gelukkig weet Heracles daar vaak een leuke pot voetbal op de mat te leggen, hier hopen we dan volgende week ook maar op. Wij zijn er gewoon weer bij en zullen voor een leuk verslag zorgen na het weekend.

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: