Heracles Almelo – FC Utrecht 1-1 (Playoffs 2016)

Helaas geen overwinning dit keer op FC Utrecht… Na een geweldige wedstrijd tegen FC Groningen afgelopen zondag was het zaak om de finale goed te starten in eigen huis. Dat mocht tegen FC Utrecht, de oude club van trainer Rob Alflen. Het zou een lastig potje worden tegen de verliezend bekerfinalist. Heracles moest volop aan de bak en de vraag was of ze dit zou lukken na de wedstrijd van afgelopen weekend, waarin de verlenging nog een beetje in de benen zat van de spelers die het toen mochten laten zien.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 264 »

Heracles begon goed en zocht veelvuldig de aanval. Kansen voor FC Utrecht waren er overigens ook. Tot scoren kwamen de Utrechters niet. Heracles deed dat wel voor de rust. De belangrijke 1-0 kwam van aanvoerder Thomas Bruns. Heracles leek op wolken te zitten in de rust. 

Na de rust moest er volop geknokt worden. FC Utrecht kwam sterk uit de startblokken. Het kreeg wat kansen en Heracles was er niet helemaal bij, zo leek het althans.

Na een voorzet was het Te Wierik die een bal compleet verkeerd raakte, daarna werd Pelupessy nog eens makkelijk van de bal gezet en kreeg FC Utrecht tot twee maal toe de kans om op goal te schieten. Bij het tweede schot was het raak. Strieder schoot de bal vrij gemakkelijk echter Castro, die er weinig aan kon houden.

Heracles probeerde nog van alles en zelfs supersub Paul Gladon kon het tij niet keren. Hij was er nog wel twee keer dicht bij, maar de 1-1 bleef op het scorebord staan en zo zit Heracles toch in een ietwat lastig hoekje voor aankomende zondag. Toch gaan er dan zo’n 25 bussen naar Utrecht om te zien of er daar gewonnen kan worden. Dat er gescoord moet worden staat als een paal boven water. 

Wij zijn er natuurlijk ook dan weer bij en hopen “het verslag van de eeuw” vast te leggen.

SEE YOU THERE!!!

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE DOOR OP DE “LIKE KNOP” TE DRUKKEN!!

Black and white greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: