Heracles Almelo – FC Utrecht 1-5 (Eredivisie 2018-2019)

Na een aantal weken van goed voetbal ging het vorige week al een stukje minder met onze zwart witte vrienden. Gelukkig pakte het vorige week uiteindelijk toch nog gunstig uit en wisten de Heraclieden de volle winst vlak voor tijd over de streep te trekken. Deze week kwam de ploeg van Dick Advocaat op bezoek. FC Utrecht is altijd al een soort van “angstgegner” geweest en ook deze week kwam dit helaas weer uit…

Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

« 1 van 203 »

Heracles begon vol goede moed aan de wedstrijd tegen FC Utrecht en het leek erop dat de spelers een beetje de vorm terug hadden gevonden van een aantal weken ervoor. Toch kregen de Heraclieden al na 9 minuten de eerste teleurstelling te verwerken. De snelle Gyrano Kerk was er vandoor en kreeg de bal voor het doel bij Van de Streek. Die raakte de bal niet helemaal lekker, maar via een rare stuiter viel de bal toch achter Blaswich in het doel.

Een zware tegenvaller natuurlijk, maar de ploeg leek de draad toch snel weer op te pakken. Met een aantal goede kansen kwam Heracles dichter bij de rust nog niet naast de Utrechters. Scheidsrechter Bax drukte de eerste helft nog even zijn stempel op de wedstrijd door Drost iets eerder naar de kleedkamers te sturen dan zijn teamgenoten. Hij kreeg van de VAR door dat er iets meer was voorgevallen dan dat hij zelf had gezien. Na het terugkijken op het scherm besloot hij de rode kaart uit te delen. Heracles moest dus na de rust verder met 10 man tegen de 11 van Dick Advocaat.

Na rust probeerde Heracles met een man minder nog wel iets terug te doen, maar dat gaf Utrecht ook gelijk iets meer ruimte dan de eerste helft. Dat leverde Utrecht ook de snelle goal in de tweede helft op. Willem Janssen mocht weer eens scoren en zo stond Heracles met 0-2 achter.

Zelfs met z’n tienen gaven de zwart witten niet op. Adrian Dalmau deed na 60 minuten spelen nog iets terug voor de Almeloërs. De 1-2 was knap, maar Utrecht wist dat er meer te halen viel. Vijf minuten na de aansluitingstreffer maakte de snelle Kerk de 1-3. Eigenlijk de nekslag al voor de ploeg van Frank Wormuth. Scheidsrechter Bax had echter nog niet genoeg zijn stempel op de wedstrijd gedrukt en besloot nog maar even het “Varretje” erbij te betrekken. De penalties vlogen ons vervolgens om de oren, waarna de 1-5 op het scorebord stond in het Polman Stadion. Een wedstrijd om weer lekker snel te vergeten.

Op naar de volgende wedstrijd, uit tegen FC Emmen, dat de laatste weken ook in zwaar weer verkeerd. Heracles zal het zonder Kristoffer Peterson en Jesper Drost moeten gaan doen… We zullen het weer zien! Succes en tot de volgende keer maar weer!

Black and white Greetz,

Cootje

*** GRAAG WIL IK JULLIE ALS ECHTE HERACLES FANS EVEN VRAGEN OM DE VOLGENDE PAGINA EENS DOOR TE LEZEN EN MEE TE HELPEN OM COOTJE DESIGN OOK DIT SEIZOEN WEER VOORT TE ZETTEN… ***

BUNQ.ME/COOTJEDESIGN

De website kost me gewoon ontzettend veel tijd en geld. De kosten die daarbij komen kijken zijn vaak hoger dan de opbrengst. Op aanraden van een goede kennis heb ik daarom deze pagina gemaakt. Mensen pakken vaak de foto’s gewoon van de site en het interesseert niemand iets of er dan wel of geen watermerk doorheen zit. Hierdoor maak ik meer kosten dan dat het me allemaal opbrengt… Ik hoop dat iedereen een kleine bijdrage of wat grotere bijdrage wil leveren om zo door te kunnen gaan met Cootje Design en de Heracles verslagen. Alles is meegenomen!!!

MOCHT JE NOG EEN LEUK T-SHIRT WILLEN BESTELLEN, DAN KAN DAT ONDERTUSSEN OOK VIA:

*** ER STAAN WEER WAT NIEUWE SHIRTS IN DE SHOP! NEEM GERUST EEN KIJKJE ***

SHOP.SPREADSHIRT.NL/T-COOTJE

WE STAAN TEGENWOORDIG OOK VOLOP OP INSTAGRAM:  #COOTJEDESIGNFOTOGRAFIE

(ook de volgende accounts zijn van Cootje Design & Fotografie: #BEERCOOTJE en #RUNNINGCOOTJE

Please follow and like us: