Heracles Almelo – FC Utrecht 2-2 (Eredivisie 2017-2018)

Het seizoen zit er bijna op voor de clubs. Voor Heracles viel er weinig meer te behalen dan de drie punten en verder zat er helaas niet meer in dit seizoen. Het belangrijkst leek haast wel de wedstrijd in Arnhem, waar “buurman” FC Twente zijn degradatieduel tegen Vitesse af werkte. Verder was er natuurlijk het afscheid van diverse spelers, oud spelers en trainers. We hebben er een mooi verslag van gemaakt van maar liefst 500 foto’s…

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 500 »

Heracles begon de wedstrijd sterk. Al vrij vlot kwam Heracles op voorsprong door een doelpunt van Brandley Kuwas. Niet zo heel veel later maakte Jaroslav Navratil, die weer een basisplek had gekregen, de 2-0. Heracles leek hiermee de wedstrijd binnen te harken… Toch bleek in de tweede helft de concentratie ver te zoeken. De wedstrijd bloedde dood en FC Utrecht leek hiervan te profiteren. De 2-1 en 2-2 waren doelpunten, die toch echt niet helemaal nodig bleken, zo zagen we achteraf in de samenvatting.

De meeste aandacht ging echter uit naar de telefoons, radio’s en het grote scorebord in het stadion. Bij elke goal van Vitesse was het een klein feestje bij het thuispubliek, maar ook in het uitvak. Er werd gezongen en gejuichd, al was het niet voor de eigen clubs. De klap in Enschede kwam hard aan en het zal lastig gaan worden voor de club om snel weer terug te keren in de Eredivisie. Wij wensen de supporters, club en spelers veel succes in de Jupiler League!

Black and white greetz,

Cootje

*** GRAAG WIL IK JULLIE ALS ECHTE HERACLES FANS EVEN VRAGEN OM DE VOLGENDE PAGINA DOOR TE LEZEN EN MEE TE HELPEN OM COOTJE DESIGN OOK DIT SEIZOEN WEER VOORT TE ZETTEN… ***

BUNQ.ME/COOTJEDESIGN

De website kost me gewoon ontzettend veel tijd en geld. De kosten die daarbij komen kijken zijn vaak hoger dan de opbrengst. Op aanraden van een goede kennis heb ik daarom deze pagina gemaakt. Mensen pakken vaak de foto’s gewoon van de site en het interesseert niemand iets of er dan wel of geen watermerk doorheen zit. Hierdoor maak ik meer kosten dan dat het me allemaal opbrengt… Ik hoop dat iedereen een kleine bijdrage of wat grotere bijdrage wil leveren om zo door te kunnen gaan met Cootje Design en de Heracles verslagen. Alles is meegenomen!!!

MOCHT JE NOG EEN LEUK T-SHIRT WILLEN BESTELLEN, DAN KAN DAT ONDERTUSSEN OOK VIA:

*** ER STAAN WEER WAT NIEUWE SHIRTS IN DE SHOP! NEEM GERUST EEN KIJKJE ***

SHOP.SPREADSHIRT.NL/T-COOTJE

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: