Heracles Almelo – Feyenoord Rotterdam 2-4 (Eredivisie 2017-2018)

Heracles mocht een week na de wedstrijden van Oranje aantreden tegen Feyenoord. De regerend Landskampioen mocht zich tevens gaan richten op de wedstrijd in de Champions League van aankomende week. Mede daardoor zorgde Giovanni van Bronckhorst dat zijn team op een aantal plekken er iets anders uit zag. Eric Botteghin startte hierdoor op de bank en ook voor Sam Larsson was er nog geen basisplek. Heracles liet zich de eerste helft compleet overlopen, maar zorgde door veel meer inzet, passie en emotie voor een goede tweede helft. 

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 310 »

De eerste helft werd zoals gezegd de ploeg van John Stegeman compleet overlopen, erger nog, de spelers lieten het nagenoeg allemaal toe. Er was iets teveel respect voor de spelers van Feyenoord. Soms werd er niet eens ingegrepen waar nodig. De eerste helft was er dus eentje om snel te vergeten. Wel zagen we een aantal fraaie doelpunten van Feyenoord, waardoor de stand voor rust al 0-3 mocht worden.

In de tweede helft kwam Heracles als herboren de kleedkamers uit. De spelers leken er weer zin in te hebben en de inzet was een stuk beter dan de eerste helft. Er werd met passie gespeeld en het geloof dat er nog een verrassing inzat was duidelijk aanwezig.

Na een tijdje betaalde dit zich uit in de 1-3. Dik terecht en Feyenoord leek het prima te vinden, maar wist ook dat het aardig kan spoken in Almelo. Toch moest de ploeg uit Rotterdam zich nog even flink schrap zetten toen de bal op de stip werd gelegd en de 2-3 op het scoreboard kwam te staan. Twee keer wist Reuven Niemeijer te scoren en hij leek klaar voor een derde goal. Heracles probeerde de druk op te voeren en haalde Pelupessy van het veld. Vincent Vermeij kwam erbij, heerlijk om te zien hoe hij er weer voor gaat.  Heracles probeerde er van alles aan te doen, maar toen Bram Castro een aantal minuten voor tijd nog mee kwam naar voren, wist Feyenoord dit simpel uit te spelen, waardoor Sam Larsson zijn eerste goal voor Feyenoord mocht maken.

Meer zat er dus helaas niet in. Nou hopen we maar dat de eerste helft als een soort incident mag worden gezien en dat de komende wedstrijd tegen PEC Zwolle de hele wedstrijd gevochten en geknokt wordt. Wij zijn er weer bij en zorgen weer voor een leuk verslag!

See you there…

THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN VORIG SEIZOEN EN WE HOPEN DAT JULLIE DIT SEIZOEN ER OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS, ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…

Er zijn dus zoals net ook al vermeld, nog steeds sponsoren nodig voor dit seizoen!! Mocht je ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white greetz,

Cootje

Please follow and like us: