Heracles Almelo – Go Ahead Eagles 1-0 (Eredivisie 2015)

Vorige week werd er verloren van PSV in Eindhoven. Heracles kon dus afscheid nemen van een onrustig seizoen in eigen huis. Go Ahead Eagles uit Deventer was hierbij de tegenstander. Voor Go Ahead was het zaak om de beentjes heel te houden voor de nacompetitie. Voor Heracles was het slechts de laatste wedstrijd van het seizoen, waarbij eigenlijk niet meer dan de eer op het speel stond.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

John Stegeman gunde Navratil een basisplek dit keer en voor Cziommer leek het einde van zijn Heracles tijdperk vanaf de bank te beginnen. De eerste echte kans van de wedstrijd was voor Go Ahead. Uitgerekend oud Heraclied Glynor Plet kon binnenkoppen, maar verzuimde dit.

In de 33e minuut verslikte Fledderus zich en kwam Heracles met de schrik vrij. Het mooie weer in Almelo maakte gelukkig veel goed, want van het spel van beide ploeg konden de supporters niet echt warm worden. Na ruim een half uur spelen kreeg Heracles een kansje, maar het schot van Bruns kon gemakkelijk gepakt worden. Met bijna 40 minuten op de klokken kreeg Heracles de grootste kans in de persoon van Wout Weghorst. Hij wachtte echter te lang en kon zo niet tot een goed schot komen. Nog geen minuut later kreeg De Sa een grote kans op de 0-1, maar rots in de branding Bram Castro wist redding te brengen. 

De thee had beide ploegen weinig geholpen. Na rust kwam weer Go Ahead als eerste voor het doel uit. Plet schoot wel, maar de bal werd prima geblokt door Ramon Zomer. Heracles leek hierdoor toch een beetje wakker te zijn geworden. Bel Hassani gaf de bal namelijk prima mee in de 49e minuut aan Bryan Linssen. Laatstgenoemde bedacht zich niets en haalde verwoestend uit. De bal vloog onder Cummings door en zo stond de ploeg van Stegeman eindelijk weer eens voor.

Tien minuten later kon Linssen aanleggen voor zijn elfde van het seizoen, helaas was het richtinggevoel dit keer een stuk minder en schoof naast het doel over de achterlijn. Een minuut na de vorige kans was het weer Linssen met een grote kans, dit keer probeerde hij met een stiftje Cummings in het ootje te nemen, ook dit mislukte en zo bleef het totaal voor hem op 10 staan. Na het inbrengen van publiekslieveling Simon Cziommer kwam er een stuk meer voetbal op de mat, tot scoren kwamen de Heraclieden niet meer helaas.

Het bleef bij 1-0 en zo sloot Heracles een rumoerig seizoen toch af met een overwinning. Nu wordt het even rustig in Almelo, behalve dan rondom het Stadion. Er wordt dag in dag uit druk gebouwd en we moeten eerlijk bekennen, het wordt toch wel erg mooi.

We hopen een goede zomerstop en een nog betere hervatting van het nieuwe seizoen over een aantal maanden. Tot die tijd wensen we iedereen het beste toe en we zien elkaar weer in het nieuwe seizoen.

Via deze weg wil ik alle sponsoren voor dit seizoen ontzettend bedanken voor hun hulp. Ik hoop ook komend seizoen weer door te kunnen gaan met wat hulp van sponsoren, net als de voorbije jaren. Mocht je nou ook een banner willen op de website, dan hoor ik het graag. Je mag me dan mailen via: info@cootjedesign.nl . Op die manier kunnen we het één en ander overleggen voor het komende seizoen. Alvast bedankt en tot gauw!!

Black and white greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!! 
Please follow and like us: