Heracles Almelo – HFC Haarlem 3-1 (KNVB Beker 2015)

Heracles speelde voor een plek bij de laatste zestien clubs van Nederland in de KNVB Beker. Dit keer werd er gespeeld tegen de oudste club van Nederland HFC uit Haarlem.  De ploeg kwam door alle drukte op de weg ongeveer een half uur aanvang van de wedstrijd aan in het prachtige Heracles Stadion. Daar werden uiteraard gelijk alle mobieltjes uit de broekzakken getoverd om foto’s te maken. De spelers waren zichtbaar onder de indruk. 

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Het team was op zo’n zes plekken gewijzigd ten opzichte van de normale ploeg. Renze Fij mocht keepen dit keer en verder speelden Tim Breukers, Gino Bosz, Gonzalo Garcia, Paul Gladon en Brahim Darri in de basis. Heracles begon sterk en verzuimde de snelle openingstreffer te maken. Lang duurde het echter niet voordat de ploeg van John Stegeman voorkwam. Na ruim een kwartier was het Paul Gladon die zijn naam als spits waarmaakte. Hij maakte een voorzet sluw af en zo leek het een doelpuntrijk avondje te worden. Ware het echter niet dat de ploeg van HFC hier niet aan mee wilde werken. Het duurde even voordat ze wakker waren, maar in de 26e minuut maakte Den Hartigh gelijk. Het uitvak met zo’n 600 supporters uit Haarlem ontplofte nagenoeg. Het werd gevierd als een regelrechte overwinning, ook door de spelers op het veld.

Het duurde dan ook lang voordat Heracles de rug had gerecht. Pas ruim na de rust was het notabene Tim Breukers die wist te scoren. Met een keihard afstandsschot wist hij Van Rossum te verschalken. Die klap kwam HFC niet meer te boven. HFC probeerde nog even te shockeren door oud-Heraclied Gert Jan Tamerus in te brengen. Hij werd hartelijk verwelkomd door de supporters van Heracles, maar kwam niet tot scoren. In de 83e minuut was het wederom raak voor de Almeloërs. Illias Bel Hassani was scherper dan de rest en zo kon Stegeman met zijn ploeg naar de laatste zestien en dus zitten we gewoon weer in de koker op donderdagavond als er geloot wordt.

We gaan kijken wie onze tegenstander wordt. Eén ding is zeker, wij zijn er gewoon weer bij!

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: