Heracles Almelo – NEC Nijmegen 3-0 (Eredivisie 2015)

Het is bijna zover… Cootje Design Fotografie bereikt bijna de 1.000.000 kijkers op de site. Al zo’n 12 jaar maakt Cootje Design Fotografie na elke wedstrijd, als we er uiteraard bij aanwezig zijn geweest, een verslag en hier wordt blijkbaar veel naar gekeken… Zo hopen we dat er ook na deze geweldige mijlpaal in het bestaan van onze geweldige club een hoop mensen weer zullen genieten van het verslag. Het kost ontzettend veel tijd om het verslag in elkaar te zetten en dan heb ik het nog niet eens over het maken van de foto’s. We blijven het leuk vinden om te doen en waarderen alle steun die we de afgelopen jaren hebben gehad. 

Bijna een MILJOEN views… Wie had dat ooit gedacht! Super bedankt iedereen en we hopen dat we de 2 miljoen mogen gaan redden in de toekomst!! HAVE FUN AND ENJOY THE PICS!!! Er staan er zo’n 700 klaar voor de Heracles Fans en we hopen dat jullie er van genieten!

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Na een aantal maanden wachten voor alle Heracles Fans in Almelo en omstreken, was het om een uur of twee gisteren weer zover… De poorten van het vernieuwde Heracles Stadion gingen  eindelijk open. De uren ervoor werd er door medewerkers van Heracles Almelo en anderen die zich bezig hielden met het Stadion, nog even op een aantal plekken “de puntjes op de i gezet”. Er was van alles op touw gezet en dat bracht ondanks de regen een hoop gezelligheid met zich mee! Er waren her en der in het vernieuwde Stadion wat bandjes, die wat optredens deden. Zo was bijvoorbeeld de leuke reggaeband de Cally Family bij het Alex Korte home bezig en in het Stadion hielden de Bottleneck Rockers zich bezig met het entertainen van de supporters. Ook een DJ liet van zich horen in de omloop boven vakQ. Het weer speelde jammer genoeg niet zo mee en vele supporters waren al compleet doorweekt voordat het Stadion bereikt was. Zoals gezegd mocht dat de pret niet drukken… De wedstrijd van vorige week tegen RODA JC was door al het moois inmiddels al lang vergeten en iedereen had er “onmeunig völ” zin in. 

De spelers en trainers hadden stiekem al een paar keer gespiekt om te kijken hoe de sfeer in het Stadion was en ze hadden er zin in. Voordat de spelers het veld op mochten werd er eerst nog een lied ten gehore gebracht door Lille Mulder, die werd vergezeld door “Heracles” en een kleine versie van onze grote Held. Bij opkomst van de spelers voor de warming up was het al duidelijk, de spelers waren tot op het bot gemotiveerd. Het beloofde een mooi potje te worden en John Stegeman en Hendrie Krüzen waren er met de technische staf ook helemaal klaar voor. Eerst werd het Stadion echter nog officieel geopend door Jan Smit, Nico Jan Hoogma en eregasten Tom Egbers en Herman Finkers. Na een druk op de knop waren er een paar keiharde knallen hoorbaar en werd het publiek nog een stukje mee opgezweept. De sfeer zat er inmiddels prima in en met een nieuw opkomstnummer was Heracles Almelo er zichtbaar helemaal klaar voor.

Heracles begon prima aan de wedstrijd. Al na 5 Minuten was het Oussama Tannane die uit een vrije trap keihard raak wist te trappen. Het vernieuwde Heracles Stadion trilde op de betonnen peilers en iedereen ging letterlijk uit z’n dak. Het was prachtig om te zien hoe het ook door de spelers werd gevierd. Er viel een last van hen af en het leek een bevrijding na het verlies van vorige week in Kerkrade. Heracles nam de leiding in alles en gaf dit ook geen minuut meer uit handen. Er volgden nog meer kansen, maar keeper Halldorsson lag meerdere malen in de weg en hield een blammage voor NEC nog even achterwege. 

Na de rust veranderde er weinig en Heracles kwam ook de tweede helft veel sterker uit de startblokken. De sfeer zat er nog steeds prima in ondanks de regen en ook de spelers bleven scherp in het veld. In de 53e minuut resulteerde dit in de 2-0. Halldorsson kon dit keer de treffer niet voorkomen en zag de bal, die hij eerst nog tegenhield, voor de voeten van Thomas Bruns komen, die zijn kans schoon zag en binnenschoot. Garcia Garcia maakte voor eigen publiek zijn rentree en zag een fantastisch schot nog gekeerd worden door de prima keeper van NEC. Wout Weghorst deed er in de 74e minuut nog een schepje bovenop en rondde een prachtige pass van Tannane foutloos af.

Voor Heracles was het een prachtige eerste wedstrijd in een prachtig Stadion. Het was misschien nog niet helemaal af, maar het is een pareltje om te zien, nu al. Het was genieten vandaag. Het weer zat dan misschien wel tegen, maar voor de rest zat alles toch aardig mee dachten we zo. We gaan een mooi seizoen tegemoet en we hopen nog vaak de inzet en passie te zien die de spelers vandaag op het veld vertoonden.

Namens Cootje Design Fotografie bedankt voor de fraaie opening gisteren en we hopen dat de spelers deze inzet, passie en strijd iedere week op de mat kunnen laten zien! We wensen Heracles en al zijn fans heel veel plezier en sportiviteit in het vernieuwde stadion!

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: