Heracles Almelo – Open Dag 2016

Op Zondag 24 Juli 2016 werden eindelijk alle deuren weer eens open gegooid van het Heracles Stadion. Na een jaar geen Open Dag te hebben gehouden, in verband met de verbouwing vorig jaar, werkte dit jaar het weer prima mee en was het een geweldige dag. Er waren vooral voor de kids veel dingen te doen. Er waren een aantal pleinen vol met attracties en leuke kraampjes. De nieuwe spelersbus was aanwezig van de OAD en natuurlijk was er gelukkig nog iets leuker dan Pokemon’s vangen… Namelijk handtekeningen verzamelen van je favoriete spelers. 

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 172 »

Vanaf een uur of 12 waren de spelers aanwezig en kon men met ze praten, handtekeningen vragen en natuurlijk werden er weer vele selfies gemaakt. Het was mooi om te zien. Zo af en toe deden de spelers zelf ook met wat kleine dingen mee. Zo schoten ze wat ballen op de “gaten-wand”, werd er even geprobeerd of ze wat panna’s uit konden delen in de panna-kooi en dolden ze met wat kinderen op het heilige gras in het stadion. Om twee uur werd er nog een prachtig “bedank-doek” geopend voor Jan Smit, die de club mede hielp Europa in te gaan. Uiteraard ben ik trots dat ik hier aan heb mee kunnen helpen en dat ze me hebben benaderd om de foto voor het doek aan te leveren. 

Het was mooi gezellig feestje. Aan het einde van de middag werd het wel steeds benauwder, maar dat mocht de pret niet drukken. De spelerspresentatie was om 3 uur en daarna konden de kids nog zelf voetballen op het veld in het stadion. De dag verliep gelukkig zonder problemen en we hopen dat de Open Dag volgend jaar net zo mooi zal worden.

THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN EN WE HOPEN DAT JULLIE ER VOLGEND JAAR OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…

SEE YOU THEN!!

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen!! Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE DOOR OP DE “LIKE KNOP” TE DRUKKEN!!

Black and white greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: