Heracles Almelo – PSV Eindhoven 2-3 (Beker 2015)

Helaas voor Heracles geen finale in de Kuip in 2016!! 🙁

Heracles was helemaal klaar voor de beker-clash tegen PSV Eindhoven, dat vorige week nog goede zaken had gedaan in de Champions League door zich te plaatsen voor de volgende rond. Er stond de club uit Almelo dus heel wat te wachten. Philip Cocu had besloten wat spelers rust te geven en kwam dus met een iets andere opstelling dan normaal.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Remko Pasveer mocht hierdoor, net als alle andere bekerwedstrijden van PSV, onder de lat plaatsnemen. John Stegeman liet niets aan het toeval over en stelde zijn sterkste spelers op, waaronder Ramon Zomer, die terug was van een schorsing.

Heracles begon sterk tegen PSV, dat eigenlijk de eerste helft niet zoveel in te brengen had tegen de Almeloërs. In de 17e minuut leverde dat Heracles de verdiende eerste treffer op. Een fraai hakje van Tannane zette Bruns op de achterlijn, waar een vlijmscherpe voorzet volgde op de vrij staande Bel Hassani. Die haalde hard uit, waardoor Pasveer zich moest strekken, maar dat was niet voldoende om de bal uit het doel te houden. Een treffer uit het boekje. Na ruim twintig minuten moest diezelfde Pasveer weer tot het uiterste gaan om een schot van Tannane zelf te stoppen. Cocu keer enigszins ontevreden toe vanaf de zijlijn, maar was zich bewust dat het een lastige wedstrijd zou gaan worden. In de 36e minuut gaf scheidsrechter Kuipers PSV vrije trap, waar Locadia wel raad mee wist. Snoeihard werd de muur omzeild en zo stond het voor rust nog weer 1-1.

Na rust veranderde er eigenlijk in het begin niet zo heel veel. Heracles bleef druk zetten en bleef aanvallen. PSV had het lastig en in de 47e minuut ging Tannane naar de vlakte na een vermeende overtreding van Remko Pasveer. Pasveer mocht gaan douchen en Zoet was zijn vervanger. Veel kon Zoet niet doen aan de goal, want Tannane schoot feilloos binnen, waardoor het terecht 2-1 werd. Na de voorsprong gebeurde er eigenlijk hetzelfde met Heracles als laatst tegen FC Utrecht. De ploeg liet zich terug zakken en voelde zich misschien al wel een beetje “winnaar”. Dat leverde PSV wat kansen op en zelfs met 10 man kon de ploeg van Philip Cocu gelijk maken. Het had echter wel een eigen goal nodig van Bram Castro om gelijk te komen. De voorzet van Maher werd compleet verkeerd ingeschat en de bal verdween miraculeus in het eigen doel. De 2-2 was een harde klap, die flink nadreunde, bij zowel publiek als de ploeg uit Almelo.

Castro redde in het vervolg van de partij nog wel een paar keer goed en in de 86e minuut was Heracles zelfs nog een keer dicht bij de 3-2. Tannane, wie anders, schoot weer van afstand en daar had Zoet het maar al te moeilijk mee. Twee minuten voor tijd leek De Jong de winnende te maken voor PSV, maar weer was Castro er goed bij. De druk nam toe op het doel, maar een verlening leek in zicht. Helaas kwam die er niet. In de blessuretijd legde De Jong de bal terug op Locadio, die knap binnen wist te schieten.

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: