Heracles Almelo – SC Heerenveen 2-0 (Eredivisie 2015)

Het was een weekje van bezinning na de nederlaag vorige week bij AZ. Volgens de kenners zou het aan het spel op “echt gras” liggen, dat Heracles een nederlaag had gehad. Het zal allemaal wel!! Heracles had in elk geval zijn nederlaag vorige week te pakken gehad en voor de trainers was het zaak om de boel weer recht te trekken.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Voor aanvang van de wedstrijd was Frans Bauer nog in het mooiste stadion van Nederland aanwezig voor wat opnames van zijn show. Natuurlijk moesten er nog wat mensen met hem op de foto, waaronder voorzitter Jan Smit. Natuurlijk kwamen we niet voor Bananasplit naar het stadion maar voor een overheerlijk avondje voetbal van onze zwart witte helden.

De gedachte dat aanvoerder Mark Jan Fledderus en Oussama Tannane niet erbij zouden zijn, was een aderlating voor de technische staf. Maar zij wisten natuurlijk als geen ander wat ze achter de hand hadden. Zo speelde dit keer Robin Gosens, Peter van Ooijen op hun plekken en mocht Navratil laten zien dat ie niets minder was dan Brahim Darri, die gepasseerd was dit keer.

Het was echter Heerenveen dat vanaf het begin de aanval zocht. Heracles leek even de tik van vorige week niet te boven zijn gekomen, maar gelukkig lieten de spelers de kopjes niet hangen en vochten ze keihard terug. Na een kwartier spelen kreeg Heerenveen de eerste echte goede kans. Larsson had met een fraaie actie nog maar eens laten zien dat ie goed kon voetballen, maar na twee schoten op het doel van de Heraclieden liet Castro zien dat ie één van de beste keepers van Nederland is. Met 30 minuten op de klokken moest Castro zich strekken om een keihard schot van Veerman uit de hoek te plukken. 

In de 36e minuut was het dan eindelijk raak. Na een afgeslagen voorzet van Droste kwam de bal in de voeten van Illias Bel Hassani, tevens Man of the Match. Hij kreeg de bal een beetje gelukkig mee, maar behield de controle waarna hij snoeihard de bal met het verkeerde been in de kruising van de kansloze Mulder joeg.  De Heraclieden gingen dus met de voorsprong richting thee. In de 59e minuut was er de uitgelezen kans op de 2-0. Navratil schoot goed binnen, maar eer zat een been tussen van een Fries.

Heracles had de volledige regie inmiddels in handen gekregen en in de 64e minuut was het wederom dichtbij een treffer, ware het niet dat de lat en Mulder in de weg lagen. Navratili en Weghorst waren de pechvogels, maar eigenlijk was het min of meer wachten op de tweede treffer van de thuisploeg vanavond. Uitblinker Bel Hassani zette nogmaals Navratil via een geweldige steekpass voor Mulder, maar weer ging de bal net voorlangs. In de 80e minuut kreeg Heracles dan wat het verdiende. Ramon Zomer kopte fraai door op Wout Weghorst, die de bal netjes over Mulder heen kopte, waardoor de goed keepende sluitpost zelfs dit keer kansloos was.

Heracles deed het dus weer. Er werd weer gewonnen in Almelo, het nieuwe stadion lijkt inmiddels een onneembare vesting aan het worden.

Maar liefst 18 punten heeft de club al bij elkaar gespeeld. De volgende tegenstander wordt de koploper van de Eredivisie, Ajax, dat twee jaar geleden nog kampioen in Almelo werd. 

Dit keer lijken de rollen anders verdeeld en wil ik nog wel zien dat Ajax hier gaat winnen. Come on Heracles, dit keer winnen wij de “Battle of the Greek”.

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: