Heracles Almelo – Sparta Rotterdam 3-2 (Eredivisie 2017 – 2018)

Yes, we hebben de oh zo belangrijke punten in eigen huis weten te houden. Heerlijk een keer weer winst. Na een aantal weken van verlies en tegenslag, zat het eindelijk eens mee. Hoewel, echt makkelijk ging het allemaal niet. John Stegeman kan eindelijk weer even rustig ademhalen, alvorens aankomend weekend weer naar FC Utrecht af te reizen.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 328 »

Heracles begon de wedstrijd vrij sterk en liet duidelijk merken aan de Rotterdamse gasten dat er maar één ding op het menu stond vanavond: WINST. De druk was al na 6 minuten te groot. Uit een corner was het Dries Wuytens die zijn eerste treffer in de Eredivisie voor Heracles wist te maken. Hij kopte hoog boven alles en iedereen uit de bal achter doelman Kortsmit.

Het leek eigenlijk al niet meer mis te kunnen gaan. Sparta oogde zo onthutsend zwak dat een dikke uitslag er dit keer toch echt wel in zou zitten. Dan geldt echter wel de regel, als je niet scoort, groeit je voorsprong ook niet. Het was lastiger dan verwacht en Sparta leek zich enigszins te herpakken. Het kreeg zelfs wat kansen de eerste helft, maar de grootste kansen lagen er toch wel aan Heracles kant. De voorsprong uitbreiden lukte gewoon niet en zo moest er maar eens een plan gesmeed worden in de rust.

Dat plan werd zeker gesmeed. Alleen was het niet door Heracles, maar door Sparta, dat zich in de eerste minuut na de thee al op gelijke hoogte wist te zetten. De totaal verontwaardige Heraclieden waren gelijk wakker en wisten wat hen te doen staat. We mogen misschien van geluk spreken dat het gelijk na rust gebeurde, omdat er op die manier nog zo’n 45 minuten te spelen was en er zo wat recht gezet kon worden.

In de 74e minuut was het weer eens Reuven Niemeijer die van zich liet horen. Zou dit dan de ommekeer zijn en zou er dan nu eens doorgespeeld worden naar een dikke uitslag? Zeker niet! Want alweer na twee minuten was het weer gelijk. Sparta knokte zich andermaal terug met Proschwitz, die ook al de eerste treffer maakte.

Er moest dus uit een ander vaatje getapt worden. Wat wissels waren dan ook nodig om Sparta dusdanig van de wijs te krijgen, zodat er toch nog de winnende treffer gemaakt kon worden… De ingevallen Darri en Jakubiak wisten Vincent Vermeij vrij te spelen voor doelman Kortsmit, die dit keer het tij niet kon keren. Vermeij mocht zich uitroepen tot Matchwinner en het was leuk om te zien dat hij het vertrouwen van Stegeman goed benut heeft. Ik vond het persoonlijk fijn om te zien dat er een kopsterke spits staat, die overigens later samen met Gladon ook niet misstond.

Dus toch nog een hele stiekeme overwinning van de Heraclieden. Eindelijk weer eens… Nu proberen dit vol te houden en dan aanstaande zondag maar eens kijken of er tegen FC Utrecht wat te winnen valt.

Wij zijn er helaas niet bij zondag, maar de week erna zijn we gewoon weer van de partij!

*** GRAAG WIL IK JULLIE ALS ECHTE HERACLES FANS EVEN VRAGEN OM DE VOLGENDE PAGINA DOOR TE LEZEN EN MEE TE HELPEN OM COOTJE DESIGN OOK DIT SEIZOEN WEER VOORT TE ZETTEN… *** EEN AANTAL MENSEN HEEFT ME AL GEHOLPEN EN IK HOOP DAT VELEN HUN VOORBEELD ZULLEN VOLGEN!!! ***

Mocht de link hieronder nou niet werken als je erop drukt, dan kun je hem dus ook gewoon invullen en dan bekijken 😉

BUNQ.ME/COOTJEDESIGN

De website kost me gewoon ontzettend veel tijd en geld. De kosten die daarbij komen kijken zijn vaak hoger dan de opbrengst. Op aanraden van een goede kennis heb ik daarom deze pagina gemaakt. Mensen pakken vaak de foto’s gewoon van de site en het interesseert niemand iets of er dan wel of geen watermerk doorheen zit. Hierdoor maak ik meer kosten dan dat het me allemaal opbrengt… Ik hoop dat iedereen een kleine bijdrage of wat grotere bijdrage wil leveren om zo door te kunnen gaan met Cootje Design en de Heracles verslagen. Alles is meegenomen!!!

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: