Heracles Almelo – Vitesse Arnhem 3-2 (Eredivisie 2018-2019)

De wedstrijd vorige week in Emmen moest snel vergeten worden, want dat was eigenlijk niet zo best. Dat moest gaan lukken door deze week te gaan winnen van “angstgegner” Vitesse uit Arnhem. Vitesse maakt ook een wisselvallig seizoen door en door te winnen van de Arnhemmers kan Heracles weer een stukje dichter bij de 5e plaats komen waarop Vitesse zich momenteel bevindt. Het verschil zou dan nog slechts 1 punt bedragen ipv de 4 die er nu tussen zitten…

Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

« 1 van 323 »

Heracles begon de wedstrijd dit keer weer met Joey Konings in de basis. Een goeie keuze van Frank Wormuth. De jonge speler joeg dit keer de verdediging van Vitesse de stuipen op het lijf door het jagen wat ie ook al tegen Ajax deed. Mohammed Osman was terug op het middenveld en ook hij speelde weer een lekkere pot voetbal.

Na 4 minuten voetbal deed Heracles waar het eigenlijk al het hele seizoen goed in is. Blaswich stuurde Czyborra op pad en die bediende Peterson op de linksbuiten. Na een leuke schijnbeweging gaf de Zweed vlijmscherp voor op topscorer Dalmau, die wederom liet zien dat ie goed kan koppen. De bal werd knap achter Eduardo gekopt en zo stonden de Heraclieden alweer knap op voorsprong in eigen huis.

Lang duurde het echter niet, iets wat we ook helaas al vaker zagen afgelopen seizoen. Blaswich stompte de bal na een corner nog wel weg uit het doel, maar na iets minder goed wegwerken van Dalmau mocht Foor vanaf een meter of 10 de bal toch weer richting goal koppen. De bal verdween in de kruising achter de Duitse goalie en zo stond het alweer 1-1.

In de 25e minuut moest Clarke even aan de noodrem trekken toen Kuwas er weer eens lang wou. De gele kaart was het gevolg en een vrije trap gaf Heracles de kan om Dalmau weer in stelling te brengen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee zou je zeggen, maar helaas lette de verdediging van Vitesse weer niet goed op. Zo mocht Dalmau dus weer koppen, ook deze keer verdween de bal snoeihard achter Eduardo, waarop het 2-1 stond voor de Almeloërs.

In de 38e minuut was Kuwas Clarke weer eens te snel af, waardoor de beste man met rood in de pocket richting kleedkamer mocht. Heracles had dus met 11 man een stukje voordeel tegen Vitesse voor de rest van de wedstrijd. Ondanks de man meer, bleef Vitesse een lastige tegenstander. Vlak voor rust ging het weer eens mis voor Heracles. Na een schot van Vitesse bleek Peterson zijn elleboog omhoog te hebben gehouden, waardoor Kuipers richting “Varretje” moest om te kijken of het klopte, de beelden logen niet en zo mocht Vitesse aanleggen voor de 2-2. Er werd niet gefaald, Blaswich zat er slechts centimeters vanaf, maar het bleek net niet genoeg.

Na de thee moest het dan maar gebeuren. Het duur tot de 60e minuut voordat het een beetje weer spannend werd. Na een dubieus momentje op de achterlijn, waar de Heraclieden aan een penalty dachten, was het daarna een voorzetje van Droste op maat aan Van den Buijs, die ook al met de kop scoorde. Drie kopgoals dus die Vitesse nekten.

Vitesse probeerde het nog wel en zette alles op alles, maar het kwam niet meer tot scoren, mede door goed keeperswerk van Blaswich. Lekker om eindelijk de punten weer in eigen huis te zouden, nu op naar meer…

Komend weekend is er geen voetbal en zal Heracles zich kunnen gaan voorbereiden op de eerstvolgende wedstrijd tegen De Graafschap. Daar zal op de Vijverberg worden getracht om daar weer eens de drie punten mee vandaan te nemen.

Black and white Greetz,

Cootje

*** GRAAG WIL IK JULLIE ALS ECHTE HERACLES FANS EVEN VRAGEN OM DE VOLGENDE PAGINA EENS DOOR TE LEZEN EN MEE TE HELPEN OM COOTJE DESIGN OOK DIT SEIZOEN WEER VOORT TE ZETTEN… ***

BUNQ.ME/COOTJEDESIGN

De website kost me gewoon ontzettend veel tijd en geld. De kosten die daarbij komen kijken zijn vaak hoger dan de opbrengst. Op aanraden van een goede kennis heb ik daarom deze pagina gemaakt. Mensen pakken vaak de foto’s gewoon van de site en het interesseert niemand iets of er dan wel of geen watermerk doorheen zit. Hierdoor maak ik meer kosten dan dat het me allemaal opbrengt… Ik hoop dat iedereen een kleine bijdrage of wat grotere bijdrage wil leveren om zo door te kunnen gaan met Cootje Design en de Heracles verslagen. Alles is meegenomen!!!

MOCHT JE NOG EEN LEUK T-SHIRT WILLEN BESTELLEN, DAN KAN DAT ONDERTUSSEN OOK VIA:

*** ER STAAN WEER WAT NIEUWE SHIRTS IN DE SHOP! NEEM GERUST EEN KIJKJE ***

SHOP.SPREADSHIRT.NL/T-COOTJE

WE STAAN TEGENWOORDIG OOK VOLOP OP INSTAGRAM:  #COOTJEDESIGNFOTOGRAFIE

(ook de volgende accounts zijn van Cootje Design & Fotografie: #BEERCOOTJE en #RUNNINGCOOTJE

Please follow and like us: