Heracles Almelo – VVV Venlo 4-1 (Eredivisie 2018-2019)

De laatste weken ging het helaas niet zo lekker met ons ploegje. Het was dus zaak om weer eens de volle drie punten te pakken. Bij winst van VVV zou de ploeg uit Venlo ons zelfs inhalen op de ranglijst. Wormuth moest ook deze keer weer kijken wat ie qua opstelling zou willen. Wederom waren er dus veranderingen vergeleken met de laatste wedstrijd. Dit keer pakte het echter goed uit…

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 380 »

Al in de tweede minuut liet Heracles zich zien met een schot van Kristoffer Peterson. Een venijnig schot dat losgelaten werd door Unnerstall.
Adrian Dalmau was er als de kippen bij, maar de bal ging via de klos toch net langs het doel. De toon leek gezet en Heracles vocht door. Een minuut later was het wel raak, Kuwas dolde de verdediging van VVV en gaf voor op Dalmau, die dit keer wel raak schoot. De voorsprong was mooi vroeg en dat beloofde veel voor de middag…

Met 20 minuten op de klok was Heracles dicht bij de 2-0. Uiteindelijk schoot Osman knap in, maar dook Unnerstall de bal knap uit de bovenhoek. Verder gebeurde er niet veel in de eerste helft.

Na rust was Heracles niet helemaal wakker. Al na een minuut spelen kreeg Heracles een doelpunt tegen, maar de grensrechter zag dit echter als buitenspel. Het doelpunt werd ook na het bekijken door de VAR niet goedgekeurd. Het leek enigszins buitenspel, maar mensen die op een lijn zaten met de bal gaven aan dat het geen buitenspel leek te zijn.

Ook deze middag gold een gouden voetbalwet weer… Als je zelf niet scoort, scoort de tegenstander wel… Gelijk na de afgekeurde goal speelde Seuntjens de bal verkeerd in op het middenveld. Peterson maakte dankbaar gebruik ervan en nam de bal mee naar voren, waarna Kuwas de kans kreeg om te scoren. Hij miste de bal, maar gelukkig dook Duarte achter hem op en schoot strak binnen.

In de 54e minuut onderschepte Peterson weer een bal. Dit keer slalomde hij om de verdedigers heen, waarna er eentje hem vastpakte. Dit leverde de Zweed een penalty op en een mogelijkheid om eindelijk weer eens te scoren. Hij benutte de kans dankbaar en vierde dit met de fans en zijn medespelers.
Heracles leek los en het ging ineens allemaal een stukje makkelijker. VVV kreeg ook nog een kansje op een goal, maar zag de bal op de goal uiteen spatten. In de 65e minuut maakte VVV toch nog zijn goaltje. Slecht verdedigen leverde de kans op voor Röseler, die de bal in de korte hoek schoot.

In de 69e minuut werden de supporters in de stromende regen nog even getrakteerd op de goal van de dag. Lerin Duarte, tevens man of the match, kroop naar binnen en krulde de bal heerlijk in de linkerkruising. Lerin speelde een geweldige pot en scoorde twee goals, na afloop kreeg ik zijn shirt, een collectors item… Thanks daarvoor nogmaals Lerry!

Het bleef verder bij de 4-1 en Heracles blijft op deze manier lekker op de 4e plek in de Eredivisie staan. Het was alles bij elkaar een mooie wedstrijd, die terecht werd gewonnen. De puntjes waren van harte welkom en de supporters hebben eindelijk weer eens gekregen wat men wou. Op naar de volgende wedstrijd, FC Utrecht is de eerst volgende wesdtrijd uit. Daar zal de ploeg van Dick Advocaat proberen wat dichter bij Heracles te komen.

Laten we hopen dat Wormuth nu zijn ploeg een beetje op de rit heeft en niet weer al te gekke veranderingen zal doen…

Black and white greetz,

Cootje

*** GRAAG WIL IK JULLIE ALS ECHTE HERACLES FANS EVEN VRAGEN OM DE VOLGENDE PAGINA EENS DOOR TE LEZEN EN MEE TE HELPEN OM COOTJE DESIGN OOK DIT SEIZOEN WEER VOORT TE ZETTEN… ***

BUNQ.ME/COOTJEDESIGN

De website kost me gewoon ontzettend veel tijd en geld. De kosten die daarbij komen kijken zijn vaak hoger dan de opbrengst. Op aanraden van een goede kennis heb ik daarom deze pagina gemaakt. Mensen pakken vaak de foto’s gewoon van de site en het interesseert niemand iets of er dan wel of geen watermerk doorheen zit. Hierdoor maak ik meer kosten dan dat het me allemaal opbrengt… Ik hoop dat iedereen een kleine bijdrage of wat grotere bijdrage wil leveren om zo door te kunnen gaan met Cootje Design en de Heracles verslagen. Alles is meegenomen!!!

MOCHT JE NOG EEN LEUK T-SHIRT WILLEN BESTELLEN, DAN KAN DAT ONDERTUSSEN OOK VIA:

*** ER STAAN WEER WAT NIEUWE SHIRTS IN DE SHOP! NEEM GERUST EEN KIJKJE ***

SHOP.SPREADSHIRT.NL/T-COOTJE

Cootje
www.cootjedesign.nl

WE STAAN TEGENWOORDIG OOK VOLOP OP INSTAGRAM:  #COOTJEDESIGNFOTOGRAFIE

(ook de volgende accounts zijn van Cootje Design & Fotografie: #BEERCOOTJE en #RUNNINGCOOTJE

Please follow and like us: