Heracles Open Dag 2017

Heracles hield op 30 Juli andermaal een Open Dag. Net als andere jaren werd het ook deze keer erg goed bezocht en werkte het weer meestal prima mee. Al voordat alles open was stond er een fikse rij mensen te wachten om zich onder de spelers te scharen van hun favoriete club. Er konden handtekeningen worden gescoord van alle spelers en ook werden er veel selfies gemaakt met Heraclieden.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl) 
« 1 van 397 »

Ook nu was weer bijna alles toegankelijk voor iedereen. Mensen keken soms met open ogen om zich heen en konden zich eindelijk eens identificeren met hun grote idolen. Al het publiek kon bijvoorbeeld zelf schieten op een goal, of de bal door een gat proberen te schieten om zo een prijsje in de wacht te slepen. Nieuw item op de Open Dag was dat er een mogelijkheid was om een rondvlucht over het Polman Stadion te maken, iets wat natuurlijk grandioos was om mee te maken. Helicentre maakte het mogelijk en we vlogen zelf ook een keer mee en schoten wat leuke foto’s van Almelo en het Heracles Stadion.

Als klap op de vuurpijl was er ook dit keer om 16:00 op de nieuwe grasmat van Ten Cate de presentatie van de spelers.
Vorige jaren werd dit geleid door Jan Smit, maar dit keer mocht DJ André dit doen, maar ook Joey Pelupessy deed een duit in het zakje. Alle spelers kwamen voorbij en ook de staf kreeg zijn moment of fame. Na een korte ereronde verlieten de spelers het veld en gingen net als alle bezoekers weer fijn naar huis.

Het was een prima open dag en we hopen dat Heracles weer een goed seizoen tegemoet gaat. Laten we verder hopen dat de leegloop van Heracles niet aan blijft houden en dat er misschien nog wat goede spelers bij gaan komen!

THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN VORIG SEIZOEN EN WE HOPEN DAT JULLIE DIT SEIZOEN ER OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS, ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…
Er zijn dus zoals net ook al vermeld, nog steeds sponsoren nodig voor dit seizoen!! Mocht je ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!
Black and white greetz,
Cootje
www.cootjedesign.nl
Please follow and like us: