Heracles Almelo Fotoverslagen

17 dec

Heracles Almelo – PSV Eindhoven 0-4 (Eredivisie 2018-2019)

In Geen categorie by cootje / 17 december 2018 / 0 Comments

Het gaat allemaal nog steeds niet zoals het helemaal zou moeten, maar als je dan ook nog eens de scheidsrechter compleet tegen je krijgt, wordt het toch ook wel een lastig verhaal laten we maar zeggen… Higler was vaak de weg kwijt en nam beslissingen die normaal gesproken niet genomen zouden worden volgens mijn gevoel. Maar goed, als we zelf de kansen niet afmaken, dan doet een ploeg als PSV dat wel, ze staan immers niet voor niets bovenaan…Read more →
Please follow and like us:
Facebook
Facebook
Instagram
03 dec

Heracles Almelo – VVV Venlo 4-1 (Eredivisie 2018-2019)

In Bedrijfsfotografie,Evenementen,Fotoverslagen by cootje / 3 december 2018 / 0 Comments

De laatste weken ging het helaas niet zo lekker met ons ploegje. Het was dus zaak om weer eens de volle drie punten te pakken. Bij winst van VVV zou de ploeg uit Venlo ons zelfs inhalen op de ranglijst. Wormuth moest ook deze keer weer kijken wat ie qua opstelling zou willen. Wederom waren er dus veranderingen vergeleken met de laatste wedstrijd. Dit keer pakte het echter goed uit…

Read more →

Please follow and like us:
Facebook

Facebook
Instagram
12 nov

Heracles Almelo – Feyenoord Rotterdam 0-2 (Eredivisie 2018-2019)

In Diverse Foto's,Evenementen,Fotoverslagen by cootje / 12 november 2018 / 0 Comments

Heracles was deze competitie goed begonnen en mocht zich een aantal keer schamen na wat uitnederlagen. Thuis deed de club het echter prima en zo was de ploeg dan ook deze week klaar om Feyenoord te ontvangen. De ploeg van trainer Frank Wormuth had zich goed voorbereid en zag de club uit Rotterdam op bezoek komen zonder aanvoerder Robin Van Persie. Giovanni van Bronckhorst beschikt naast van Persie natuurlijk ook over een vrij goede selectie en had dus keuze genoeg over. Het zou een lastig potje worden voor de 4e plek in de Eredivisie.

Read more →

Please follow and like us:
Facebook

Facebook
Instagram
24 sep

Heracles Almelo – De Graafschap 4-0 (Eredivisie 2018-2019)

In Evenementen,Fotoverslagen by cootje / 24 september 2018 / 0 Comments

Na een fantastische pot voetbal vorige week in Heerenveen, was het zaak de punten dit keer in eigen huis te houden.
Ook deze wedstrijd was er gekozen voor de opstelling van vorige week. Dat betekende ook deze keer dat er voor Brandley Kuwas geen plekje in de basis was. Wormuth had gekozen voor de snelheid op rechts van Van der Water wat weer inhield dat topscorer Kristoffer Peterson vanaf zijn vertrouwde linkerplek kon en mocht starten. Ook deze week was de Zweed weer gebrand om te scoren.

Read more →

Please follow and like us:
Facebook

Facebook
Instagram
03 sep

Heracles Almelo – AZ Alkmaar 3-2 (Eredivisie 2018-2019)

Wat een wedstrijd was dit zeg! Na de vreselijk slechte nederlaag vorige week in Tilburg, leek de ploeg van Frank Wormuth, op de eerste 2 minuten na, zich aardig hersteld te hebben. Sterker nog, er werd voor het eerst in tijden weer eens gewonnen van AZ. John van den Brom was dan ook allerminst geamuseerd door de nederlaag. Hij zocht de fout wel bij zijn eigen ploeg, maar gaf tegelijkertijd ook de complimenten aan een goed spelend Heracles. Ook Wormuth gaf complimenten aan de zijde van AZ en wenste ze veel geluk in de rest van de competitie.

Read more →

Please follow and like us:
Facebook

Facebook
Instagram
20 aug

Heracles Almelo – ADO Den Haag 4-2 (Eredivisie 2018-2019)

Na de prachtige seizoensopening was het voor Frank Wormuth en zijn ploeg tijd om in eigen huis te laten zien waar de Heraclieden op dit moment staan. ADO Den Haag is een ploeg waartegen vaak lekker gevoetbald kan worden. Dat beweest Heracles ook deze editie weer. Het ging er af en toe aardig hard aan toe en er vielen ook deze keer weer veel goals tegen de ploeg uit Den Haag.

Read more →

Please follow and like us:
Facebook

Facebook
Instagram
16 jul

Open Dag 2018 inclusief Heracles Almelo vs. Jong AFC Ajax 3-1

Afgelopen zondag was het weer tijd voor de jaarlijkse Open Dag, waar ook dit jaar weer vele bedrijven stonden met hun stands en waar de kids hun ei kwijt konden. Er konden handtekeningen gejaagd worden, spelletjes gedaan worden en als eindknaller was er een oefenwedstrijd in het stadion tegen Jong AFC Ajax. Het was een geslaagde, warme dag, waar supporters genoten en hun idolen weer eens van dichtbij konden zien.

Read more →

Please follow and like us:
Facebook

Facebook
Instagram
09 jul

Heracles Almelo Persdag 2018-2019

In Geen categorie by cootje / 9 juli 2018 / 0 Comments

Zoals elk jaar was er ook dit jaar een persdag. Na een broodje en wat drinken was er normaal gesproken een woordje van de voorzitter. Dit jaar was het allemaal echter anders. Geen woordje van de voorzitter dus, geen spelers die met een bal kwamen dribbelen, geen shirts op de foto etc… Nee, helaas alleen een teamfoto en een mogelijkheid om de spelers één voor één vast te leggen…

Read more →

Please follow and like us:
Facebook

Facebook
Instagram
09 jul

Almelose Selectie – Heracles Almelo 1-7 (Oefenwedstrijd 2018-2019)

Het seizoen is officieel weer begonnen. Heracles begon de voorbereiding prima, met een nagenoeg afgeronde selectie. Waarschijnlijk zullen er nog wel een aantal spelers het pand verlaten voordat de competitie weer begint, maar heel misschien komt er ook nog wel wat moois bij. Zo traint en speelt Stephen Sama momenteel mee bij de Heraclieden. Hij heeft een verleden bij Liverpool en bij Dortmund, wie weet dus ook een  mooie versterking bij de club van Frank Wormuth, onze nieuwe trainer. Ook is momenteel Adrian Dalmau onderweg naar de Almeloërs. Hij vertrok gister uit Spanje voor een fraai avontuur in de Eredivisie. Verder hebben we Yoël van Nieff, Joey Konings, Silvester van der Water, Janis Blaswich, en Maximilian Rossman binnen. De selectie begint dus aardig compleet te worden op dit moment. 

Read more →

Please follow and like us:
Facebook

Facebook
Instagram
30 apr

Heracles Almelo – FC Utrecht 2-2 (Eredivisie 2017-2018)

In Bedrijfsfotografie,Evenementen,Fotoverslagen by cootje / 30 april 2018 / 0 Comments

Het seizoen zit er bijna op voor de clubs. Voor Heracles viel er weinig meer te behalen dan de drie punten en verder zat er helaas niet meer in dit seizoen. Het belangrijkst leek haast wel de wedstrijd in Arnhem, waar “buurman” FC Twente zijn degradatieduel tegen Vitesse af werkte. Verder was er natuurlijk het afscheid van diverse spelers, oud spelers en trainers. We hebben er een mooi verslag van gemaakt van maar liefst 500 foto’s…

Read more →

Please follow and like us:
Facebook

Facebook
Instagram