Persdag 2017-2018 Heracles Almelo

Vandaag was het weer tijd voor de jaarlijkse persdag van seizoen 2017-2018. Normaal gesproken werd er gestart met het jaarlijkse praatje van Jan Smit, maar dat werd dit keer overgeslagen. Net als andere jaren volgde ook dit keer het maken van de spelersfoto’s en de teamfoto. Een flinke opgave zo bleek ook weer dit jaar. Het veld ligt nog niet in het stadion en het lijkt er op dat dit ook nog wel even kan duren. Uiteindelijk duurde alles bij elkaar zo’n twee uur en hebben we genoeg materiaal om een leuk verslagje te maken.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl) 
« 1 van 104 »

Morgen wordt er in Wierden gespeeld tegen SVZW. De tweede oefenwedstrijd in een reeks waar FC Emmen en Quick’20 vandaag aan werden toegevoegd. We hopen dat jullie de foto’s leuk vinden, wie weet tot morgen!

THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN VORIG SEIZOEN EN WE HOPEN DAT JULLIE DIT SEIZOEN ER OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS, ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…
Er zijn dus zoals net ook al vermeld, nog steeds sponsoren nodig voor dit seizoen!! Mocht je ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!
Black and white greetz,
Cootje
www.cootjedesign.nl
Please follow and like us: