PH Almelo – Heracles Almelo 0-13 (Oefenwedstrijd 2016)

Er stond weer een oefenwedstrijd op het programma tegen een ploeg uit Almelo. In het kader van het 100-jarig bestaan van sportclub Prins Hendrik was Heracles Almelo de tegenstander. Wederom lukte het de ploeg van John Stegeman en Robbie Alflen om de dubbele cijfers te halen. PH had niet zo heel veel in te brengen en de uitslag was dan ook overduidelijk 0-13.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 287 »

Het was een prachtige dag, waarin zelfs het regenbuitje aan het einde van de middag geen spelbreker mocht zijn. Het was mooi vol op het sportcomplex van PH.

Een aantal spelers van PH namen afscheid van het 1e en gingen op zoek naar een sportieve carrière bij een andere club. De nieuwe aanwas stond inmiddels alweer klaar en stond te popelen om te laten zien wat ze konden tegen het grote Heracles Almelo. 

In de eerste helft stond de teller alweer op 0-5 voor de Heraclieden. Na de rust werd deze stand uitgebreid naar 0-13. Gladon en Kuwas scoorden er vrolijk op los. De treffer van PH bleef uit en op de 100e verjaardag was er dus geen eerherstel voor de ploeg uit de Schelfhorst in Almelo.

Heracles vertrekt komende week naar Billerbeck waar het ’t jaarlijkse trainingskamp af zal werken. Misschien komen er nog wat spelers bij, maar misschien houdt Heracles ook wel de hand op de knip. Wout Weghorst heeft afgelopen week de overstap naar AZ gemaakt en scoorde er in zijn eerste wedstrijd gelijk vier tegen Volendam. 

We wensen Wout natuurlijk heel veel succes bij zijn nieuwe club en we hopen dat Gladon het dit seizoen net zo goed gaat doen als afgelopen jaar en dat hij nog vaker zal gaan scoren voor de ploeg van John Stegeman.

THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN EN WE HOPEN DAT JULLIE ER VOLGEND JAAR OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…

SEE YOU THEN!!

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen!! Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE DOOR OP DE “LIKE KNOP” TE DRUKKEN!!

Black and white greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: