PSV Eindhoven – Heracles Almelo 1-1 (Eredivisie 16-17)

Het gaat niet allemaal even makkelijk de laatste weken bij Heracles. Er wordt langzaam wat gemopperd op de tribunes en mensen zijn bij lange na niet zo tevreden als het vorige seizoen. De kwalificatiewedstrijden van Oranje kwamen dus op het goede moment. John Stegeman had een aantal spelers bij Jong Oranje zien spelen, maar de meeste spelers hadden rust gehad en waren klaar voor een wedstrijd tegen één van de topclubs in Nederland. PSV heeft een zware wedstrijd voor de boeg in de Champions League, dus de Almeloërs zagen een stuntje wel zitten.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 292 »

Heracles begon met Breukers, Hoogma, Te Wierik en Pröpper achterin. Voor Robin Pröpper weer eens de kans om tegen zijn broer Davy te spelen, twee spelers die elkaar niet zo heel vaak tegen kwamen vandaag. Heracles begon goed en wist de Eindhovenaren aardig van het doel weg te houden. Toch kwamen er langzaam wat kansen voor de voorhoedespelers van PSV. Dichterbij de paal kwamen ze echter niet. Heracles had een paar keer geluk, maar keeper Bram Castro ontpopte zich langzaam maar zeker tot de man of the match voor de Heraclieden. Vlak voor rust stoorde Thomas Bruns goed bij een verdedigende actie van PSV en wist de bal bij Samuel Armenteros te krijgen. De teruggekeerde spits bij Heracles wist hier wel raad mee, na een fraaie schaarbeweging stuurde hij Jeroen Zoet met een formidabel stiftje het bos in, dit tot grote vreugde van de circa 50 meegereisde supporters uit Almelo.

Lang konden de Almeloërs hier echter niet van genieten. Nog geen minuut later kregen de PSV-ers uitgerekend van Bram Castro de kans om gelijk te maken. De goed keepende Belg kon de bal de eerste keer nog keren, maar bokste de bal helaas voor de voeten van Pereiro. Beide teams konden dus met een gelijkspel op het scorebord richting de thee.

De tweede helft kwam PSV wat feller uit de catacomben. Het spel bevond zich dus iets meer op de helft van de Heraclieden. Kansen werden er niet veel weg gegeven en ook nu was Bram Castro vaak de held aan Almelose zijde. De Heraclieden wisten uiteindelijk de spelers van Cocu te stoppen in de tweede helft en zo het welverdiende punt over de streep te trekken. 

Een heerlijk gevoel om eens niet weggespeeld te worden in Eindhoven. Wat misschien nog wel belangrijker is, is dat we er weer een puntje bij hebben en dat we met een goed gevoel richting Heerenveen kunnen reizen volgend weekend. Wie weet wordt er daar weer gestunt. Lastig gaat het zeker worden, want de Friezen zijn aardig op dreef de laatste weken. 

THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN VORIG SEIZOEN EN WE HOPEN DAT JULLIE DIT SEIZOEN ER OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS, ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…

Er zijn dus zoals net ook al vermeld, nog steeds sponsoren nodig voor dit seizoen!! Mocht je ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: