SC Heerenveen – Heracles 0-1 (Eredivisie 2016)

De overwinning vorige week op de Friezen uit Leeuwarden smaakte naar meer. Misschien toevallig, maar de Heraclieden moesten wederom tegen een Friese ploeg. De ploeg van cultheld Foppe de Haan had vorige week een prestatie van formaat geleverd toen er gelijk werd gespeeld tegen PSV. Het zou dus voor John Stegeman en zijn mannen een zware taak gaan worden tegen Heerenveen. Toch leek Heracles niet bang te zijn voor de ploeg van Foppe. Brahim Darri moest hierbij wel het veld ruimen voor Robin Gosens die vorige week heerlijk scoorde en ook nu weer goed speelde. Voor de rest geen veranderingen en hopen op wederom een overwinning, was het motto.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Heerenveen kwam sterk uit de startblokken. Daarna gaf Heracles gas bij. Ze werden feller en voelden dat er wat te halen viel. Qua voetbal was het allemaal ver ondermaats. De uitsupporters die de moeite hadden genomen om mee te gaan naar Heerenveen, zagen hun ploeg vol inzet ten strijde gaan. In de 33e minuut kwam de bal na een schermutseling bij één van de betere spelers aan Heracles kant terecht.

Illias bel Hassani gaf een geweldige steekpass op Jaroslav Navratil, die richting doelman Erwin Mulder kon lopen en ijzingwekkend koel bleef. Navratil scoorde zo weer eens en dit bleek achteraf wel een heel erg belangrijke goal. Tot de rust veranderde er weinig. Het spel bleef slecht en mede dankzij doelman Bram Castro bleef de voorsprong voor de Heraclieden behouden.

Na de rust kwamen de Friezen wat sterker uit de startblokken en werden er wat kansjes onbenut gelaten. De ploeg van Foppe de Haan probeerde er van alles aan te doen, maar de spelers kregen de 0-1 niet meer van het scorebord. Heracles kreeg wat het verdiende in een ontzettend slechte wedstrijd. Toch werd er volop geknokt en mede hierdoor werd de 0-1 over de streep getrokken.

John Stegeman mag trots zijn op zijn ploeg en we hopen dat na twee overwinning er een derde op rij in zit over twee weken. Dan speelt Heracles weer een thuiswedstrijd tegen de oude ploeg van Rob Alflen, FC Utrecht. De wedstrijd zal zijn op zaterdag 2 April om 18:30, we hopen daar op een mooie overwinning van onze zwart witte helden.

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE DOOR OP DE “LIKE KNOP” TE DRUKKEN!!

Please follow and like us: