SC Heerenveen – Heracles Almelo 1-1 (Eredivisie 2017-2018)

Na de formidabele overwinning op Ajax was de volgende tegenstander SC Heerenveen. Een ploeg die aardig is gegroeid en waar flink wat goede spelers rondlopen.
Dat Heracles de ploeg uit Friesland niet zou onderschatten leek duidelijk. Heracles speelde met dezelfde elf spelers in de basis als afgelopen week. Dit hield in dat ook Samuel Armenteros en Kristoffer Peterson op de bank zouden starten. John Stegeman begon de wedstrijd dus ook nu weer met Darri en Gladon voorin. Kuwas speelde daar als derde spelers naast en zo hoopten de Almeloërs ook de Friezen op de knieën te krijgen.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl) 
« 1 van 281 »
Heracles startte solide en achterin leek alles te kloppen. De Friezen werden ook niet super vaak gevaarlijk. Wel was het overduidelijk dat Heracles geen ambities toonde om veelvuldig de aanval te zoeken. Vaak werd op het middenveld de bal alweer verloren of waren de Friezen feller. De eerste kansen waren er dan ook voor het doel van Bram Castro, die ook vanavond zijn ploeg weer in de race wist te houden. Wat vrije trappen werden prachtig gekeerd door de Belg en zo beweest hij ook nu weer de waarde voor het team uit Almelo.
Tot scoren kwam de ploeg van trainer Jurgen Streppel niet. Aan de andere kant was het wel raak. Uit één van de weinige corners die Heracles kreeg kwam de bal notabene voor de voeten van Pröpper, die met een volley op doel schoot.
De bal vloog achter Van der Steen en zo kon Heracles vlak voor rust met 0-1 de kleedkamers in voor een kop thee.
Na rust veranderde niet zoveel in het wedstrijdbeeld. Wel kreeg de ingevallen Peterson de beste kans van de wedstrijd. Hij stond oog in oog met Van der Steen, maar wist het koppie niet koel te houden. Gedurende de tweede helft nam de druk op het doel van Heracles meer toe. Vooral met de inbreng van Veerman kwam er meer druk door de lucht. Toch lukte het maar niet om de bal achter Castro te krijgen. Er werd zelfs nog een doelpunt afgekeurd nadat er geduwd was in de verdediging. Toch wisten de blauw-witten te scoren. Het duurde maar liefst tot de 93e minuut. Een balletje op de ingevallen Mihajlovic, die vrij mocht inkoppen, verprutste een tweede feestje voor de Heraclieden.
Vooraf had Heracles misschien getekend voor een gelijkspel, maar als de drie volle punten zo vlak voor tijden nog worden afgesnoept, is dat toch vrij vervelend.
Toch was John Stegeman niet ontevreden en gaf hij aan dat voor Heracles lastig gaat worden om hetzelfde aanvallende voetbal te spelen als vorig jaar. Hij vond toch dat er aardig was ingeleverd aan spelers en dat de huidige selectie lichter is dan vorig seizoen. Wij gaan ons opmaken voor de volgende wedstrijd tegen Excelsior uit Rotterdam, dat dit weekend met 0-1 van Feyenoord verloor. We spelen zaterdag om 20:45 thuis tegen de Rotterdammers in ons eigen Polman Stadion.
THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN VORIG SEIZOEN EN WE HOPEN DAT JULLIE DIT SEIZOEN ER OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS, ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…

Er zijn dus zoals net ook al vermeld, nog steeds sponsoren nodig voor dit seizoen!! Mocht je ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white greetz,
Cootje
www.cootjedesign.nl
Please follow and like us: