Vitesse Arnhem – Heracles Almelo 1-1 (Eredivisie 2016)

Onder het toeziend oog van een gigantische groep supporters mocht Heracles laten zien waarom het zo hoog is geklasseerd in de Eredivisie op dit moment. Ruim 700 supporters kwamen met bussen en auto’s naar de Gelredome om hun helden te zien spelen tegen het Vitesse van ex-Heraclied Rob Maas. Voor John Stegeman was de selectie nagenoeg fit en dus kon hij ook deze week weer starten met zijn sterkste elf spelers.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Heracles kwam vol goede bedoelingen naar Arnhem en dat bleek vanaf het begin. Al in de 16e minuut was Heracles zelfs ontzettend dicht bij de 0-1. Notabene Ramon Zomer hielp deze om zeep. Vanaf een meter of vier van het doel schoot hij de bal nog net niet de parkeerplaatsen op. Vijf minuten later ging een herkansing met de kop wederom over.

Vitesse gaf daarna wat gas bij, maar echt grote kansen kreeg het niet. Tot de rust bleef het gelijk en qua kansen deden de Heraclieden niets onder voor de zwart-gelen van Rob Maas.

Na rust kwam Heracles redelijk goed uit de startblokken. Al in de eerste minuut speelde Wout Weghorst zich knap vrij en stond oog in oog met doelman Room, maar de paal stond dit keer de spits uit Borne in de weg. Heracles leek de smaak te pakken te hebben. Toch blijkt dan maar weer dat je altijd scherp moet blijven in Arnhem. In de 48e minuut werd eerste Pelupessy hard tegen de grond gewerkt en wist de voorhoede van Vitesse een aanval prima uit te spelen met wat hulp van Heracles aanvoerder Mark Jan Fledderus. Rashica maakte dankbaar gebruik van het foutje en schoot netjes in het hoekje binnen.

Vitesse leek op dat moment de beste papieren te hebben. Gelukkig voorkwam Castro een aantal keer een grotere voorsprong. Met bijna een uur op de klok was Fledderus nog even dicht bij de 1-1, maar hij zag de bal net naast gaan. In de 80e minuut sloeg voor Vitesse het noodlot toe. In een luchtduel met Wout Weghorst kreeg Oliynyk de bal op de arm, waardoor de bal door Bas Nijhuis op de stip werd gelegd. Wout Weghorst zelf maakte hier dankbaar gebruik van en zo leek de eindstand al in de 81e minuut op het scorebord te staan. Met nog 5 minuten op de klok was Heracles nog even dicht bij een stuntje. Verdediger Kashia tikte de bal namelijk op de paal na een voorzet van Navratil. Het bleef uiteindelijk 1-1 en zo werden de punten netjes en terecht verdeeld.

Voor Heracles is er komende week alweer een volgende proef, dan staat Feyenoord op woensdag op de stoep. De kloof tussen Feyenoord en Heracles kan dan worden teruggebracht naar maar vier punten. Wees erbij!! De wedstrijd start om 19:45 en wordt gespeeld in één van de mooiste stadions van Nederland… ONS Stadion!! 😉 See you there…

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE DOOR OP DE “LIKE KNOP” TE DRUKKEN!!

Please follow and like us: