VVV Venlo – Heracles Almelo 3-1 (Eredivisie 2017-2018)

De allerlaatste wedstrijd voor de winterstop. Na de verloren wedstrijd in Rotterdam voor de beker tegen Feyenoord kon Heracles proberen alsnog van het “Uit-Syndroom” af te komen. De uitgelezen tegenstander hiervoor leek het VVV Venlo, dat voor aanvang van de wedstrijd slechts drie punten minder had dan de Heraclieden, gelijk een teken dat Heracles hier zeker niet te gemakkelijk over zou moeten denken lijkt me…


(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 328 »

VVV is en blijft een lastige ploeg, waartegen Heracles normaal wedstrijden speelt waarin veel goals vallen. Zo ook deze editie.
Met 1:28 op de klok was er al de grootste kans van de wedstrijd voor Heracles. Een fraaie voorzet op maakt van Brandley Kuwas werd om zeep geholpen door Vincent Vermeij, die hierop nog niet gerekend had. Aan de andere kant was het na ruim een kwartier wel raak. De belangrijke pion in het spel van Maurice Steijn, die op de tribune het spel mocht bekijken vanwege een schorsing, was in topvorm vandaag en opende de score voor de ploeg uit Venlo. Een knap schot van zo’n 20 meter schoot onder Bram Castro door en zo stond het 1-0 voor VVV.

Na 25 minuten stormde Tim Breukers mee op, zoals wel vaker deze middag. Hij werd vakkundig gevloerd en dit werd beoordeeld als penalty, waarmee Reuven Niemeijer wel raad wist. Toch nog een goal voor Heracles en het bracht de 1-1 op het scoreboard in de goed gevulde Koel. Heracles leek er weer in te geloven. Tien minuten na de penalty kreeg opnieuw Breukers, die ook al scoorde tegen Feyenoord afgelopen week, een fantastische bal van Jamiro Monteiro. De aanname was prima en schoot daarna ook goed op doel. De doelman was echter ook één van de belangrijke mannen aan VVV kant. Hij redde veel vanmiddag, waaronder dus onder andere deze kans van Tim Breukers.

Het gelijke spel bleef staan en zo mochten de spelers de vele trappen van de Koel weer omhoog richting kleedkamers. Na de thee was het VVV wat de klok sloeg. Net na rust was er nog een balletje van de Heraclieden, maar die ging net voor het doel langs. In de 54e minuut was een diepe bal op Thy genoeg om hem klaar te zetten voor Bram Castro, die kwam wel uit zijn goal, maar Thy hield zijn focus en koos voor de “onmogelijke” korte hoek, die open lag. Het paste precies en zo was het 2-1 voor VVV, waarbij Thy dus zijn 2e maakte van de middag.

In de 76e minuut werd Thy wederom diep gestuurd. Ook dit keer hield hij zijn hoofd koel en schoot hij andermaal de bal onder de Belgische doelman door. Maar liefst drie goals van Thy, die overduidelijk de middag van zijn leven had. VVV gaat dit uiteraard niet meer uit handen geven en zelfs het inbrengen van goalgetter Paul Gladon kan het “tij” niet meer keren.

Heracles moet na dit verlies dus ook in 2018 nog met het “Uit-Syndroom” af zien te werken. Het wil maar niet lukken om uit de volle drie punten mee te slepen. Gelukkig spelen we de eerste thuiswedstrijd na de winterstop THUIS! Minder leuk is dat dit tegen PSV Eindhoven zal zijn. Wel hebben we hierbij in het achterhoofd dat we de eerste wedstrijd na de zomerstop tegen AFC Ajax aan mochten trainen thuis en jawel, hierbij werd toen gewonnen. Ik zou zeggen: Kunstje gewoon nog een keer herhalen tegen PSV. Wel moeten we hierbij afwachten wat er eventueel aan spelers weg zal gaan en wat er misschien aan spelers bij zal gaan komen. Ik hoop maar dat er niet teveel spelers zullen gaan en dat er in tegendeel juist wat bij gaan kopen. Wellicht is een “Makkelijk scorende spits” een idee en ik denk dat prioriteit één een “Creatieve Middenvelder” zal zijn.

We gaan het mee maken allemaal. Tot die tijd wens ik iedereen die Heracles een warm hart toe draagt een fijne Kerst en een gezond en sportief 2018 toe!

See you in 2018!!!

*** GRAAG WIL IK JULLIE ALS ECHTE HERACLES FANS EVEN VRAGEN OM DE VOLGENDE PAGINA DOOR TE LEZEN EN MEE TE HELPEN OM COOTJE DESIGN OOK DIT SEIZOEN WEER VOORT TE ZETTEN… ***

BUNQ.ME/COOTJEDESIGN

De website kost me gewoon ontzettend veel tijd en geld. De kosten die daarbij komen kijken zijn vaak hoger dan de opbrengst. Op aanraden van een goede kennis heb ik daarom deze pagina gemaakt. Mensen pakken vaak de foto’s gewoon van de site en het interesseert niemand iets of er dan wel of geen watermerk doorheen zit. Hierdoor maak ik meer kosten dan dat het me allemaal opbrengt… Ik hoop dat iedereen een kleine bijdrage of wat grotere bijdrage wil leveren om zo door te kunnen gaan met Cootje Design en de Heracles verslagen. Alles is meegenomen!!!

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: