*** FREE HAIRCUT BY THE BARBERSHOP ***

Beste allemaal,

Time for something new!! Vanaf deze week is er een nieuw item op de site van Cootje Design Fotografie. Zoals jullie misschien al wel gemerkt hebben heeft Cootje Design Fotografie er een nieuwe sponsor bij: De Barbershop in Almelo. Suren Sitrak knipt al een aardig tijdje zijn klanten in Almelo en sinds vorig seizoen lopen er ook aardig wat spelers van Heracles bij deze geweldig kapper. Al deze spelers zijn er erg tevreden over en laten we eerlijk zijn, ze lopen er toch ook altijd netjes geknipt en geschoren bij!

Nou komt het mooie… Deze fantastische sponsor wil met behulp van de website hier en via mijn zakelijke facebook, een gratis knip- of scheerbeurt weggeven.
Elke wedstrijd maak ik wat foto’s van het publiek, uit die foto’s maak ik een keuze of laat iemand kiezen hier. Diegene krijgt een geel cirkeltje om zijn koppie en kan met de afgedrukte foto of het digitale exemplaar naar de Oranjestraat 42 gaan en zichzelf laten verwennen met een gratis knip- of scheerbeurt.

Wat wil je nog meer? Geweldig initiatief van deze Barber. Ik kan verder niet veel meer zeggen dan… Enjoy the Haircut en wie weet tot ziens!!

Hieronder de allereerste winnaar van de Free Haircut by the Barbershop! PROFICIAT!!!

Black and white greetz,

Cootje & Suren

Please follow and like us: