ADO Den Haag – Heracles Almelo 1-1 (Eredivisie 16-17)

ADO Den Haag is aardig goed op weg de laatste weken, terwijl er bij Heracles nog wel het één en ander veranderen mag. Zeljko Petrovic heeft de boel aardig aan het draaien in Den Haag. Bij Heracles kwam het nieuws dat Paul Gladon per direct verkast naar Engeland hard aan. Een vervanger staat al voor de deur. Samuel Armenteros schijnt te zijn gespot en zoals we tot nu toe hebben gehoord, komt hij dus weer terug bij Heracles Almelo. Ondertussen lijkt Bel Hassani in de nadrukkelijke belangstelling te staan bij AZ Alkmaar, dat eerder al Wout Weghorst bij Heracles weghaalde.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 327 »

Het is voor John Stegeman allemaal niet makkelijk. Vincent Vermeij kreeg door het wegvallen van Paul Gladon een basisplek toegewezen en had het daar zichtbaar moeilijk mee.

Het lukte de aangetrokken vervanger van Gladon helaas nog niet om het onderscheid te maken. Heracles had het lastig tegen ADO, dat wat fitter oogde en fysiek een stukje sterker was dan de Heraclieden op bepaalde vlakken. Heracles wist nog wel op voorsprong te komen, maar lang konden de Almeloërs hier niet van genieten. Mike Havenaar ging makkelijk langs zijn tegenstander en schoot knap binnen.

Echt groot onderscheid was er niet tussen beide ploegen. In de tweede helft ging het wederom gelijk op. ADO kreeg een penalty van Higler, maar Mike Havenaar wist niet zijn tweede van de middag te maken. Het stiftje ging over het doel en zo werden de punten in Den Haag eerlijk verdeeld.

Volgende week staat er geen wedstrijd op de planning en de week erna moeten de Heraclieden uit tegen Excelsior.

THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN EN WE HOPEN DAT JULLIE DIT SEIZOEN ER OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS, ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…

SEE YOU THEN!!

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen!! Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: