AFC Ajax Amsterdam – Heracles Almelo 0-0 (Eredivisie 2016)

Afgelopen weekend was geen beste vertoning van Heracles in eigen huis tegen De Graafschap en dan staat ook nog eens de wedstrijd tegen de koploper uit de Eredivisie op het programma een paar dagen later. Er was dus duidelijk dat er uit een ander vaatje getapt moest worden tegen de ploeg van Frank de Boer. Stegeman en Alflen hadden toch besloten geen aanpassingen te doen en met dezelfde spelers te beginnen als afgelopen week. Bij Ajax waren er wel wat wisselingen van de wacht. 

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Heracles was van plan dit keer niet zomaar over zich heen te laten lopen in de Amsterdam Arena. Sinds 1965 was er niet gewonnen in de Arena en het leek erop dat Heracles zich dit keer ook geen illusies wou maken. Tot het echte Heracles spel kwam het zeker niet deze wedstrijd. Zo af en toe probeerde Heracles wel wat terug te doen, maar meestal hield het zo rond de middellijn al wel weer op. Bij Ajax ontbreekt er een echte spits en wil het spel maar niet vlotten voorin de laatste weken. Vaak weet Ajax dan toch wel het goaltje mee te pikken, maar dit keer viel het de Ajacieden flink tegen. Heracles hield goed stand en tot de rust kwam Ajax niet veel verder dan een keihard schot in het zijnet.

Na rust zou je toch verwachten dat Frank de Boer een flinke speech had gehouden in de kleedkamer, waardoor de spelers van Ajax een beetje wakker zouden worden, maar ook nu leken de Amsterdammers het allemaal wel best te vinden. Heracles kwam dit keer zelfs een aantal keer over de middellijn en kwam zo heel af en toe zelfs Cillessen in beeld.

Een mooie wedstrijd was het zeker niet, maar na de 90 minuten mochten de Heraclieden wel een verdiend punt mee de bus in nemen. 

Het geeft hoop voor aanstaande vrijdag als er alweer gespeeld moet worden. Weer een uitwedstrijd, dit gaan we richting Tilburg om tegen Willem II te proberen de goede reeks een vervolg te geven. Natuurlijk zijn we ook daar weer bij, houdt dus het Almelo’s Weekblad en de website in de gaten voor een verslag van deze wedstrijd.

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: