Almelose Selectie – Heracles Almelo 0-10 (Almelo’s Feestje 2014)

Jaja, de eerste wedstrijd van het seizoen was al na een aantal dagen trainen een feit voor de ploeg van Jan de Jonge. Een tijdperk van nieuwe spelers voor Heracles en voor Cootje Design & Fotografie tijd voor een nieuwe website!!!

Het zal voor de meeste mensen even wennen zijn, maar het is ook hier tijd voor vernieuwing. De fotoverslagen blijven door de hulp van Sponsoren gewoon door gaan. We blijven ook hier naar zoeken, mocht je dus ook willen steunen, stuur dan een mailtje naar: info@cootjedesign.nl . Voor de rest wordt de pagina telkens geupdate, ook op vlakken van bedrijfs-, sport- en andere fotografie. Kom dus gerust nog eens terug om te kijken wat er zoals veranderd is en wordt! Bedankt voor jullie bezoeken en blijf vooral terugkomen!

Dan het nieuwe seizoen… Natuurlijk zijn alle spelers nog niet fit, maar de wedstrijd werd toch wel erg makkelijk gewonnen met 0-10 door de Heraclieden.
Op het terrein van Heracles Almelo was alles weer prima geregeld. De kraampjes stonden klaar voor de toeschouwers, er was genoeg te eten en te drinken en er stond ook dit keer weer een heuze VIP-tent.
Kortom, het was weer genieten. Jammer genoeg speelde het weer dit keer niet zo goed mee als vorig jaar, maar dat mocht de pret niet drukken. De Bavaria en Amstel Babes verzorgden ook bij deze editie op sommige plekken de drankjes en hapjes en toverden een lach op de gezichten van vele, vooral, mannen! Verder was er bij aanvang van de wedstrijd een kleine presentatie van de spelers, foto’s hiervan komen in het verslag voorbij en deze foto’s kunnen besteld worden. Dit werkt als volgt, je stuurt een mailtje naar info@cootjedesign of je vult het contact formulier in, dan laat je weten welk formaat foto’s je wilt bestellen en die krijg je dan zonder watermerk nadat er netjes betaald is. De foto’s kunnen bij binnenkomst worden afgehaald hier thuis of we kunnen ze eventueel bezorgen. De foto’s moeten helaas met watermerk op de site worden geplaatst omdat er te vaak foto’s worden “geleend” zonder dat er voor betaald wordt. Vele mensen hebben blijkbaar nog niet helemaal door dat dit voor mij een baan is en dus inkomen heel erg fijn is om van rond te komen. Hopelijk wordt dat nog eens duidelijk en zullen er wat meer bestelling plaats gaan vinden komend seizoen!

Aan de meeste voetballers moesten de meeste fans nog wennen, want regelmatig hoorde je iemand roepen “Wie is dat da?” of “Die hek nog nie eerder gezien!”… Toch waren er ook wat bekende koppies, al waren ze even uit de picture geweest. Zo speelde Mark Jan FLedderus zijn eerste officiele wedstrijd weer voor Heracles en speelden ook Ramon Zomer en Bas Sibum hun eerste minuten in het zwart wit. Dat er makkelijk werd gewonnen dit keer van de Almelose Selectie, was natuurlijk te verwachten. Toch gaf de ploeg van Jerry Ariaans flink wat tegengas, het was in de eerste helft zelfs nog dicht bij een tegentreffer via Dewi Perik. Wout Weghorst was de gevierde man bij Heracles in de tweede helft en tekende voor zijn eerste hattrick, natuurlijk hopen we dat er nog veel goals voor hem gaan volgen.

Alles bij elkaar was het een fijn middagje op het oude terrein van Heracles Almelo en nemen we wederom ons petje af voor de organisatie van het Almelo’s Feestje. Alles was werkelijk tot in de puntjes geregeld. In de rust werden alle kampioenen uit Almelo nog gehuldigd en kreeg men een medaille voor de behaalde prestaties. Op naar volgend jaar, waar ook wij weer van de partij zullen zijn op de volgende editie van het Almelo’s Feestje 2015!

See you there…

Black & White Greetz,

Cootje

PS: Hope you will enjoy the new website!

Please follow and like us: