Almelose Selectie – Heracles Almelo 0-8 (Oefenwedstrijd 2015)

Zo, ook de tweede wedstrijd is achter de rug… Na de eerste wedstrijd vorige week in Wierden was het tijd voor de wedstrijd op het terrein waar het allemaal begon voor Heracles Almelo. Op het prachtige terrein van AVC Heracles werd de wedstrijd gespeeld tegen de Almelose Selectie.  Vorig jaar nog de openinswedstrijd, zoals het eigenlijk zou horen, nu was het de tweede wedstrijd voor de ploeg van John Stegeman en Hendrie Krüzen.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Op het terrein van AVC Heracles was ook dit jaar weer een gezellig sfeertje waar het weer prachtig op in speelde. Het was warm, soms te warm voor de spelers om te voetballen, vandaar dat Luinge ook had gekozen om het spel halverwege de beide speelhelften stil te leggen voor een “drinkpauze”. Aan de kant was het voor de vele supporters een goede reden om maar wat vaker dan normaal een versnapering te nuttigen. 

Heracles begon in dezelfde opstelling als de vorige week in Wierden en ook nu leek het team dat de eerste helft speelde op het team dat de beloften zullen zijn aankomend jaar. Heracles begon moeizaam en de Almelose Selectie kreeg zelfs een paar kleine kansen. Demi Perik kwam een aantal keer oog in oog te staan met Renze Feij, maar de scherpte ontbrak nog een beetje bij de Almelose Selectie waardoor de 0-0 op het scorebord bleef staan. Heracles speelde rustig en bouwde langzaam van achteruit op. Toch brak de verdediging van de Almelose Selectie een aantal keer. Uiteindelijk was de ruststand 0-5 voor Heracles. Doelpuntenmakers waren Hemmink, Gosens, Sibum en Gladon (2x). 

Na rust kwamen dus de spelers in het veld die hoogstwaarschijnlijk het “eerste team” gaan vormen. Ook aan de zijde van de Almelose Selectie waren er een aantal kleine veranderingen. Dat zorgde er echter niet voor dat de eer voor de Almelose Selectie gered kon worden. Heracles scoorde nog drie extra goals. Dit keer waren Weghorst, Tannane en Darri trefzeker, waardoor de teller uiteindelijk op 0-8 bleef steken voor Heracles. Het was in elk geval weer een prima Almelo’s Feestje en we gaan er natuurlijk van uit dat we volgend jaar de 5e editie van dit feestje mee gaan maken.

Ook bereikte ons gister het nieuws dat een prachtige voetballer in Almelo is neergestreken om zijn conditie op peil te houden. Gonzalo Garcia Garcia is terug op het oude nest en zal zijn conditie dus op peil gaan houden, wie weet leidt het tot meer, die ontwikkelingen gaan we afwachten en we hopen natuurlijk dat we een jaartje van deze geweldige speler kunnen gaan genieten, of meer natuurlijk 😉

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: