Almelose Selectie – Heracles Almelo 1-17 (Oefenwedstrijd 2017)

Heracles stond alweer klaar voor de eerste oefenwedstrijd van het seizoen, terwijl half Almelo nog op vakantie moet. Het lijkt allemaal wel heel erg vroeg, maar met de toch wel wat aangepaste ploeg kan het niet vroeg genoeg zijn.
Afgelopen week leek Bram Castro ons nog te verlaten voor een avontuur in “eigen huis” in België. Dit kreeg afgelopen week echter een compleet andere wending. Er leek een kink in de kabel te zijn gekomen en zo kwam Bram Castro afgelopen week terug in Almelo om daar toch zijn carrière voort te zetten. Ook Armenteros was er sinds gister weer bij en ook Monteiro heeft zich op de club gemeld.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl) 
« 1 van 137 »
Vanmiddag werd er gespeeld bij AVC Heracles en werd er dik gewonnen. Een hoop nieuwe spelers kwamen aan speeltijd toe en Paul Gladon, die zich na een avontuur in Engeland ook weer meldde bij Heracles, schoot er weer eens ouderwets zes in. Tarik Kada, die overigens op zoek mag naar een andere club maakte er ook vier. Brahim Darri was ook productief, hij schoot er twee in, net als Reuven Niemeijer. Tim Breukers, Daryl van Mieghem en Gor Agbaljan maakten er allemaal eentje. Guy van Straaten maakte er namens de Almelose Selectie eentje voor de eer.
Volgende week speelt Heracles tegen SVZW in Wierden en zijn we er gewoon weer bij.
THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN VORIG SEIZOEN EN WE HOPEN DAT JULLIE DIT SEIZOEN ER OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS, ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…
Er zijn dus zoals net ook al vermeld, nog steeds sponsoren nodig voor dit seizoen!! Mocht je ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!
Black and white greetz,
Cootje
www.cootjedesign.nl
Please follow and like us: