Cambuur Leeuwarden – Heracles Almelo 1-6 (Eredivisie 2015)

Op zaterdag 22 augustus 2015 werd er wederom geschiedenis geschreven in de historie van Heracles Almelo. Oussama Tannane scoorde maar liefst vier goals in de Eredivisie en deed dit tegen Cambuur Leeuwarden, waarvoor voorafgaand aan de wedstrijd de statistieken nog in het voordeel waren. Heracles speelde prachtig voetbal en ging dan ook dik verdiend met de 3 punten naar huis. John Stegeman koos voor dezelfde elf spelers als de vorige week en liet dus ook Oussama Tannane weer starten.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

De man die vorig jaar nog uit de selectie verbannen werd en vorige week al liet zien dat hij wat recht te zetten had. Heracles begon ook nu weer aanvallend sterk en zo kwam het dan ook dat de eerste kans van de wedstrijd voor Heracles was. Bruns gaf prima voor op Bel Hassani, maar die was nog net niet scherp genoeg, waardoor Cambuur een vroege tegentreffer nog even uit kon sluiten. Aan de andere kant was er voor ex-Heraclied Rosheuvel ook een grote kans. Hij raakte de bal echter compleet verkeerd, waardoor er in Leeuwarden nog even 0-0 op het bord bleef staan.

Daarna was het tijd voor de Tannane Show. In maar liefst 34 minuten schoot hij er 4 binnen. De eerst was een knap bekeken schot vanaf de zestien, waarbij Nienhuis de bal alleen nog maar het hoekje in kon zien gaan. De tweede bal was het Tannane die de zestien insloop en neer werd gehaald. De penalty was het gevolg, waar uiteraard Oussama zelf achter ging staan. 

Nummertje drie was er eentje op vechtlust. Oussama ging knap door en wist twee man te snel af te zijn, waarna de droge knal in de kruising de derde treffer opleverde.

De hattrick was prachtig om te zien, maar de vierde treffer was misschien werd de “kers op de taart”. Wederom was het Tannane die op pad ging en zichzelf links voor de zestien positioneerde. Met een knetterharde knal, onder het motto “alles lukt toch”, was het weer Nienhuis die de bal kansloos de kruising in zag verdwijnen. Geniaal.

De tweede helft waren het Thomas Bruns, die ook een geweldige wedstrijd speelde, en Wout Weghorst, die de doelpunten maakten. Het enige kleine smetje op de avond was de tegentreffer van Cambuur. Toch mocht dat de pret niet drukken. We hebben genoten van een geweldige avond. Overigens voor beide clubs complimenten voor de supporters. Zelfs na de zesde tegentreffer was het publiek nog positief richting hun spelers. Het was een prima generale voor de ploeg van John Stegeman en Hendrie Krüzen. Volgende week komt FC Twente op bezoek in het fantastische nieuwe stadion en gaan we proberen ook hier weer geschiedenis te schrijven. We hopen allemaal dat Oussama Tannane weer hetzelfde eten krijgt voor de wedstrijd als afgelopen zaterdag en dat we weer kunnen gaan genieten van een prachtige wedstrijd. 

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: