De Graafschap – Heracles Almelo 0-1 (Eredivisie 2015)

Na de nederlaag van Heracles vorige week in eigen huis tegen AFC Ajax was er nog niet echt veel reden tot paniek bij de ploeg van John Stegeman. Natuurlijk was er besproken wat er beter had gekund en waar het fout was gegaan. De spelers weten als geen ander dat er een prachtige reeks aan zit te komen en dat er punten gepakt moeten worden. De eerste horde daarin was De Graafschap. Tegen de Superboeren in eigen huis kun je altijd flink wat weerstand verwachten. Toch viel het dit keer mee. Bij Heracles was de opstelling gelijk aan die van vorige week. Tannane was nog niet weer wedstrijdfit en kan niet wachten tot ie weer bij de ploeg aan kan sluiten en zich terug kan vechten in de basiself van Heracles.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Heracles begon sterk tegen de ploeg uit Doetinchem. In de 5e minuut kreeg Heracles al een grote kans op de 0-1. Gosens gaf de bal prachtig voor op Navratil, die heb knap aannam, maar de bal helaas niet kon drukken, waardoor de bal over het doel vloog de tribunes. Heracles en De Graafschap verschilden verder niet zo heel veel in de eerste helft. De Graafschap kreeg wat kleine kansjes, maar de grote kansen waren vooralsnog voor de Heraclieden. Na 25 minuten spelen was het Thomas Bruns die de bal mee kreeg op het middenveld, goed doordribbelde naar de zestien en de bal fraai richting hoek draaide. De vingertoppen van Jurjus zaten er nog net aan. Hierdoor vloog de bal op de paal in plaats van in het hoekje. Voor rust moest Castro ook nog een optreden bij een bal van Peters en zo bleef het 0-0.

Na de thee werd het spel wat harder en moest er door beide ploegen een tandje worden bijgezet als ze wouden winnen. Wederom na 5 minuten was het een grote kans voor Heracles. Zomer kopte een vrije trap van Bruns richting het doel, maar Jurjus zat er een beetje gelukkig bij, waardoor de nul op het scorebord bleef staan. In de 65e minuut was De Graafschap via Smeets het dichtst bij een voorsprong. De bal viel nu echter ook niet binnen de palen, waardoor we nog even verder moesten met de “brilstand”.

Even leek de Graafschap wat sterker te worden, maar na het invallen van Garcia Garcia kreeg Heracles wat meer rust op het middenveld.

Met nog ruim 7 minuten op de klokken veroverde Garcia Garcia knap de bal op het middenveld. Zo kon hij aan een lange toch beginnen richting doel, waar hij uiteindelijk Navratil aan de zijkant vond, die de bal panklaar voor gaf op Illias Bel Hassani. Laatstgenoemde wist wel raad met deze grote kans en schoot de 0-1 binnen. Oud Heraclied Alexander Bannink probeerde gelijk na de aftrap nog iets terug te doen, maar de Heraclieden gaven geen krimp achterin. Ook Bel Hassani had het vizier niet meer helemaal op scherp. Hij schoot vlak voor tijd nog een bal op de paal. Het bleef 0-1 en zo kon er een klein feestje gevierd worden met de circa 600 meegereisde supporters uit Almelo. Heracles blijft het goed doen in de Eredivisie en blijft gewoon nog een week op de vierde plek staan achter Ajax, Feyenoord en PSV. Een knappe prestatie en met wedstrijden tegen Willem II (aanstaande vrijdag) en PEC Zwolle op het programma, een beste kans om daar nog even te blijven staan.

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: