Eerste Training bij La Premiere… (Eredivisie 2015)

Zoooo, de meeste mensen moeten nog op vakantie, maar voor de spelers van Heracles Almelo zit de vakantie er alweer op. De kop is er dus weer af, laten we maar zeggen. Zoals elk jaar was het weer fantastisch weer voor de eerste training van Heracles Almelo. Ook nu wordt er voor de voorbereiding weer uitgeweken naar de velden van La Premiere mede doordat de verbouwing van het Polman Stadion volop in gang is, stelde La Premiere hun velden wederom beschikbaar. Het was even wennen voor de spelers na een aantal weken vakantie. Hoe dan ook, het wordt gewoon weer volop aan de bak voor de boys!

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Dat het warm was, was overduidelijk… Het was vooral benauwd en dat speelde een belangrijke rol deze training. Vaak werd er gestopt om even wat water te drinken. De nieuwelingen vermaakten zich opperbest en leken hun stekkie al wel gevonden te hebben. Ook nu was het leuk om weer te zien wie de nieuwelingen zijn. Zo waren Gino Bosz, Peter van Ooijen, Paul Gladon, Robin Gosens, Wout Droste een aantal van de nieuwe koppies. Het is ff wennen in het begin, maar voordat we het weten, kunnen we ze niet uit de selectie wegdenken!

Een aantal spelers ontbraken nog op de training. Zo was Linssen slechts als “kijker” aanwezig omdat hij net ’s ochtends een contract getekend had bij FC Groningen. We wensen Bryan heel veel succes en hopen dat ie mooie carrière tegemoed gaat. Verder was Daniel Neustädter op proef en hij mag de komende twee weken laten zien wat ie in huis heeft. Ook waren onder andere Breukers, Linssen, Vujicevic en Bel Hassani nog niet aanwezig omdat zij eerste nog een lichamelijke test kregen. 

Voor de rest werd er veel gelopen, wal baltechniek getraind en wat positiespelletjes gedaan. De ploeg is in elk geval al aardig groot en we gaan denk ik met zijn allen een mooi seizoen tegemoed. Ik heb er zin in en om te beginnen heb ik alvast een leuk verslag in elkaar gedraaid van de eerste training! Hopelijk wordt er weer genoten.

Wel zijn er nog sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen en me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Op naar de eerste wedstrijd aankomend weekend in Wierden, als er wordt aangetreden tegen SVZW.
Tot zover staat de wedstrijd gepland om 14:00, maar door de voorspelde hitte, zou het zomaar kunnen dat de wedstrijd nog verplaatst gaat worden naar een nader te bepalen tijdstip hoorde ik vanmorgen op de training!

Black and white greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!! 

Please follow and like us: