Excelsior Rotterdam – Heracles Almelo 1-3 (Eredivisie 2016)

Zo dat was me het potje wel… Heracles wachtte een lastige klus in Rotterdam. Dat het in Kralingen kan spoken heeft Heracles diverse keren ondervonden in het verleden. Een gewaarschuwd mens telt dus voor twee laten we maar zeggen. Heracles kon beschikken over een fitte selectie en dat hield in dat Stegeman zijn sterkste elf spelers weer gewoon op kon stellen.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Bij een overwinning zouden de Heraclieden weer wat kunnen stijgen op de ranglijst. Heracles begon ontzettend sterk aan de wedstrijd en wist de Kranigers te overtroeven. Elk duel gingen ze feller in en de toon was na een aantal minuten dan ook duidelijk gezet.

Na een heerlijke pass van Thomas Bruns was Wout Weghorst weer eens toe aan een goal. De spits deed wat ie moest en zorgde al in de 6e minuut voor de 0-1. Teleurstelling bij het publiek uit Rotterdam, maar het volle uitvak ging uit z’n voegen. Maar liefst 260 supporters waren de ploeg achterna gekomen en kregen waar voor hun geld.

Excelsior moest dus gas bij geven en kreeg wat gele kaarten. De Heraclieden lieten zich echter niet van de wijs brengen. Sterker nog, in de 37e minuut was het weer Wout Weghorst, die op aangeven van Illias Bel Hassani de 0-2 mocht binnenschieten. Een knappe goal en zo ging Heracles met een riante voorsprong richting de rust.

Na de rust leken de spelers uit Almelo nog niet helemaal wakker te zijn. Nog voordat Heracles trainer John Stegeman kon gaan zitten, lag de bal alweer in het netje, dit keer echter achter de goed keepende Bram Castro. Hierdoor zou het nog onnodig spannend kunnen worden. Heracles rechtte echter gelijk de rug en in de 60e minuut kon notabene Ramon Zomer uit een voorzet van Jaroslav Navratil de 1-3 op het scorebord zetten. Dit bleek gelijk de einduitslag te zijn. Excelsior dat na rust nog sterk uit de startblokken kwam, liet de kop hangen na die domper en kwam niet meer terug in de wedstrijd.

Heracles doet dus ontzettend goede zaken tegen Excelsior en kan dat volgende week herhalen, als er uit gespeeld wordt tegen Vitesse in Arnhem, waar oud Heraclied Rob Maas nog steeds met de scepter zwaait. Onderweg kregen we te horen dat Vitesse in eigen huis niet verder kwam dan een gelijkspel tegen ADO Den Haag. Er is dus wel degelijk kans tegen Vitesse volgende week.

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE DOOR OP DE “LIKE KNOP” TE DRUKKEN!!

Please follow and like us: