FC Groningen – Heracles Almelo 2-1 (Eredivisie 2016)

Helaas geen winst… Voor de laatste wedstrijd van het seizoen was een reis nodig naar FC Groningen. Dat Heracles leeft als nooit tevoren, bleek wel uit de vele supporters die meegingen naar Groningen. Maar liefst 18 bussen, een kleine bus, en nog zo’n 80 supporters met auto’s trokken er op zondag op uit. Prachtig weer zorgde voor een prima sfeer in de bussen en voor iedereen die meeging.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 297 »

John Stegeman was ondertussen druk bezig met een opstelling in elkaar zetten voor deze middag. Al bij aankomst werd ons duidelijk dat er, zoals verwacht, spelers gespaard zouden worden. Zo werden Zomer en Fledderus op de tribune gezet om wat rust te nemen en mocht Weghorst plaatsnemen op de bank. Hij was afgelopen week ziek geweest en was nog niet volledig hersteld om een hele wedstrijd te spelen. Justin Hoogma speelde achterin en ook voor Van Ooijen was er een basisplek. Tegen FC Groningen is het altijd lastig spelen in de Euroborg en dit bleek vandaag ook weer. 

Door de warmte werd er na 25 minuten een drinkpauze gehouden en dat was eigenlijk wel zo’n beetje het hoogtepunt van de wedstrijd. Het was een saaie pot en mede dankzij het mooie weer, was het nog een beetje vol te houden. 

Na de rust veranderde in de opstelling nog niets. Wel was Rasmus Lindgren een stuk scherper dan de eerste helft. Hij wist tweemaal het netje te vinden en Heracles had ook nu weer weinig in te brengen. Wel deed Illias Bel Hassani nog wat terug. Hij maakte de assist van gelegenheids-aanvoerder Thomas Bruns netjes af. De supporters van FC Groningen keken inmiddels meer op hun telefoons, dan naar het veld.

Het bericht van de 1-1 in Doetinchem deed de Groningers juichen. Heracles kon uiteindelijk niets meer terugdoen en moest genoegen nemen met de 2–1. Het is dus een apart einde van een spannend seizoen. Heracles evenaarde de 6e plek die Verbeek jaren geleden haalde. De 5e plek zat er helaas niet in.

De playoffs beginnen aanstaande donderdag met een wedstrijd tegen… Jawel, wederom FC Groningen! Zondag erna komt Groningen naar ons en hopen we dat we goede zaken kunnen doen. In elk geval beter dan afgelopen zondag. Laten we vooral onze prachtige club steunen. Want het was weer een prestatie op zich om als 6e te eindigen in de Eredivisie lijkt ons!

We hopen natuurlijk op alle steun voor de ploeg en uiteindelijk op een trip Europa in!
COOTJE DESIGN gaat proberen overal bij te zijn, zodat jullie van alles nog eens na kunnen genieten!

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE DOOR OP DE “LIKE KNOP” TE DRUKKEN!!

Please follow and like us: