FC Twente – Heracles Almelo 4-0 (Eredivisie 2016)

De winterstop zit erop en daarom wil ik namens Cootje Design & Fotografie beginnen met iedereen een sportief en gezond 2016 toe wensen!! Laten we hopen dat we net als vorig jaar slecht zijn begonnen met de competitie en fantastisch eindigen 😉 !!
We hebben ondanks de nederlaag toch weer een verslag in elkaar gedraaid voor de mensen die het nog eens een beetje terug willen kijken…

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Na een aantal weken rust was het weer tijd om de Eredivisie te hervatten met een echte derby. De spaanse zon zou de spelers van Heracles goed hebben gedaan, althans zo werd gedacht. Misschien was de omschakeling van het mooie weer in Spanje naar de kou in Nederland wel te groot en hadden de Heraclieden daar last van. In de winterstop werd duidelijk dat Oussama Tannane na een mooie periode bij Heracles een overstap naar de Franse competitie had verdiend. Ook assistent trainer Hendrie Krüzen vertrok, hij ging met Peter Bosz mee naar Israël om daar bij de club van Jordy Cruijff zijn geluk te beproeven. Wij wensen beiden ontzettend veel geluk en hopen op een mooie voortzetting van hun carrière.

Bij Heracles was het dus even puzzelen voor de trainers. Er werd gekozen voor Weghorst in de spits, dit terwijl Gladon het toch prima had gedaan de laatste wedstrijd voor de winterstop. Darri kreeg de kans zich opnieuw te bewijzen en dat ging allemaal erg moeizaam helaas. Van meet af aan was het duidelijk te zien dat bij Heracles de vorm nog ver te zoeken was en dat Twente enigszins herboren was. 

Het duurde lang voordat er wat te beleven viel in De Grolsch Veste. Voor de 27.000 thuis supporters was het hopen op een beter jaar dan vorig jaar en voor de maar liefst 1.000 meegekomen Heracles Supporters was het vorig jaar genieten en wachten zij op een mooi vervolg. Na 15 minuten aftasten, was Ziyech Te Wierik te slim af. Hij maakte zelf de actie en kwam tot een schot, de bal werd hierbij van richting veranderd waardoor Castro slechts de bal met de benen kon stoppen. De bal belandde echter voor de voeten van Ede, die de bal hoog in de touwen knalde. 

Een kwartier verder was het weer Ziyech die de doorslag gaf. Vanaf het middenveld kreeg hij de regie en mocht hij die houden. Er werd hem geen strobreed in de weg gelegd en het buitenkantje voet met het binnenkantje paal, bleek een prima combinatie van de herboren Ziyech. Heracles liet zich op dat moment aan alle kanten overklassen en keek inmiddels tegen een 2-0 achterstand aan. Heracles kreeg nog een kans voor rust, Weghorst schoot echter recht op Marsman af.

Na rust waren er gelijk wat wijzigingen bij Heracles. Zomer en Gosens bleven in de kleedkamer achter voor Van Ooijen en Gladon. Het leek wat meer rust voorin te geven en wat meer balvastigheid. Wederom was het na een kwartier spelen raak voor Twente en weer was het Ede die raak schoot. De 3-0 leek de nekslag voor de Almeloërs, maar Ter Avest deed daar nog even een schepje bovenop. Hij maakte in de 63e minuut de 4-0. Een verdere blamage, voor zover dat mogelijk was, bleef de Heraclieden gespaard. Het was ontzettend slecht en Heracles werd werkelijk op alle vlakken van de mat gespeeld.

We hopen dat er volgende week uit een ander vaatje wordt getapt en dat er tegen de Graafschap in het eigen prachtige stadion weer ouderwets wordt gevoetbald.

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: