Feyenoord Rotterdam – Heracles Almelo 3-0 (Eredivisie 2015)

Heracles moest voor een lastige pot voetbal richting Rotterdam afreizen. John Stegeman wist dat het een harde wedstrijd zou gaan worden voor zijn ploeg. Feyenoord speelt vooral thuis erg sterk en het legioen staat altijd achter de ploeg. Aan de hand van Dirk Kuyt is de ploeg terug op het niveau waar het hoorde en het was aan de Heraclieden om te laten zien dat ook Feyenoord niet onverslaanbaar is in eigen huis. 

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Heracles begon de wedstrijd goed en liet gelijk zien dat het niet voor niets naar Rotterdam kwam. Dat er met een andere bal dan normaal werd gespeeld kon niet onder stoelen of banken gestoken worden, maar zoals ik vanmiddag kon zien heeft het daar niet echt aan gelegen. Al is het natuurlijk wel vreemd dat overal dezelfde bal wordt gehanteerd behalve dan bij de topclubs. Tot een half uur in de eerste helft ging het mooi gelijk op en was Heracles niets minder dan de Rotterdammers. In de 31e minuut ging Elia knap langs Wout Droste, daar besloot hij de bal voor te geven, waar Fledderus in duel ging met Kuyt, Castro verwachtte waarschijnlijk een kopbal van Kuyt, maar die liet de bal lopen, waardoor de bal vreemd doorschoot en in het doel verdween. Castro kon niet snel genoeg reageren en zag de bal via de binnenkant van de paal achter de lijn verdwijnen. In de 35e minuut probeerde Bel Hassani nog wat terug te doen, maar aan de andere kant was Vermeer wel attent genoeg. Hij pakte de bal knap uit de kruising. 

In de 38e minuut was er een incident tussen Fledderus en Gustafson. Laatstgenoemde besloot een elleboog op de ribben van Fledderus te plaatsen, waardoor de aanvoerder van Heracles even de adem compleet kwijt was. Gelukkig kon Fledderus de wedstrijd hervatten en had Gustafson eigenlijk met rood van het veld gemoeten.

Vlak voor rust mocht Tannane na een misser achterin richting goal, waar hij werd neergelegd door Botteghin. Wederom had Nijhuis in moeten grijpen, maar besloot hij dit niet te doen op aanraden van de assistent grensrechter. 

Na de rust begonnen de Heraclieden weer wat sterker en verwachtte Van Bronckhorst een lastige tweede helft. In de 55e minuut kreeg Te Wierik een prachtige kans op de 1-1, maar kopte helaas over. Niet zoveel later zag ook Tannane een goed schot net over het doel de tribunes in gaan. Na een uur spelen kreeg Bel Hassani nog een grote kans, maar Vermeer bleef lang staan en kon makkelijk klem pakken. De grootste kans op de gelijkmaker was voor Tannane. Na een knappe rush van Thomas Bruns werd hij prima alleen voor de keeper gezet, maar faalde oog in oog met Vermeer, door ruim naast te schieten.

Alles veranderde in de 82e minuut voor Heracles. Zomer had al een elleboog van Kramer ontvangen en ging zelf over de schreef tegen Kuyt, waarna Kramer verhaal wou halen, lees provoceren, bij Zomer. Zomer liet zich een beetje gaan, greep Kramer bij zijn shirt en dat voorval deed Bas Nijhuis naar de rode kaart grijpen. Voor een wedstrijd als deze compleet niet nodig, maar Nijhuis zag het dit keer niet door de vingers. Zomer moest het veld af met rood, waarna een lachende Kramer door mocht spelen.

Met een man minder kon Heracles het niet meer langer tegenhouden. Uit de vrije trap was het uitgerekend Kuyt die kon binnenkoppen. Na de goal kon Kramer gewoon weer door met het uitdagen van Heraclieden. Dit keer was het een voorval tussen hem en Wout Weghorst. Er moet toch een keer ingegrepen worden zou je denken, maar ook dit keer liet Nijhuis het allemaal toe. 

Net voor tijd werd het allemaal nog erger. Uitgerekend Gustafson en Kramer zorgden voor de 3-0. Kramer mocht nagenoeg vrij binnenrammen, waarna het boek dicht kon voor de ploeg van John Stegeman. Het was geflatteerd, maar Heracles had gedaan wat het kon, er was alleen verzuimd de kansen te benutten die men had gehad.

De ploeg kon terug naar Almelo zonder punten, maar het schepte wel hoop voor de komende wedstrijd tegen Vitesse, Groningen en PSV in eigen huis.

Al moet de ploeg het wel even een tijdje doen zonder Ramon Zomer. Hopelijk gaan we thuis de punten weer pakken. We zullen het zien komend weekend in eigen huis. Zondag speelt de ploeg dan tegen Vitesse om 16:45. We zijn er gewoon weer bij en hopen dan op de volle drie punten.

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: