*** GEKNIPT *** PART 14

geknipt_2014_small

Weer een nederlaag… Het wordt er niet leuker op zo. De strijd en passie bij de spelers is af en toe ver te zoeken. De emotie bij de supporters lijkt echter elke wedstrijd meer aanwezig… Sommigen reizen stad en land af, anderen steunen hun club op hun eigen manier en gaan alleen naar thuiswedstrijden. Allemaal met als doel hun club supporten in de hoop dat het goed gaat met de ploeg! In Tilburg liep alles weer mis. Er werd weer verloren en zo zaten de supporters er ook bij na 90 minuten… Verloren!

Toch mag ik nog één supporter blij maken met een gratis knipbeurt bij de Barbershop. Die staat hieronder zijn ploegie aan te moedigen…

winner_free_haircut_2014014

Ik “knipte” hem op de foto en daarmee mag hij zich melden deze week bij de Barbershop. Hij kan zich daar even laten bijknippen of pimpen voor de komende wedstrijd als Feyenoord op bezoek komt in het Polman Stadion. Laten we hopen dat het allemaal helpt en laten we hopen dat de spelers zich weten te hervinden… Verder hoop ik dat we met z’n allen achter de ploeg blijven staan en dat we een aan Feyenoord kunnen laten zien dat het nog steeds kan spoken in Almelo… COME ON BOYS IN BLACK AND WHITE… FIGHT!!!!

Black and white Greetz,

Cootje & Suren

www.cootjedesign.nl
www.barber-shop.nl

Please follow and like us: