*** GEKNIPT *** PART 64

geknipt_2014_small
Het was een spannend duel in ons fraaie stadion afgelopen zaterdag. Helaas werden wederom niet de volle drie punten over de streep getrokken. Het lijkt alleen maar lastiger te worden… We hebben wel een winnaar weten te vinden in de categorie “Geknipt”. Mocht je de persoon kennen op de foto, tag hem dan even in het bericht op Facebook. Wel zo leuk als ie het vaak voorbij ziet komen op Facebook.

Natuurlijk wensen we je heel veel plezier bij de kapper. Mocht je de persoon op de foto nou ook kennen, laat het hem dan weten door hem even te taggen of door het bericht te delen! De winnaar mag zich op woensdagmiddag vanaf 12:00 t/m 18:00 melden bij de Barbershop aan de Oranjestraat 42. De kappers van de Barbershop wachten op je en zullen je fantastisch knippen, zoals jij het graag wil hebben. Neem wel de foto even mee, zodat ze weten dat jij de rechtmatige winnaar bent 😉

HAVE FUN!

Black and white greetz,

Cootje & Robek
www.cootjedesign.nl
De Barbershop

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE & BARBER ROBEK DOOR OP DE “LIKE KNOP” TE DRUKKEN!!

Please follow and like us: