*** GEKNIPT *** PART 8

geknipt_2014_small

BAM! Weer een overwinning op vreemde bodem! Het gaat top met ons cluppie op dit moment. Laten we hopen dat we dit voor de winterstop nog sowieso 3 wedstrijden kunnen herhalen… Zou dat ff fijn zijn. Ook in Utrecht “knipte” ik weer aardig wat af! 

old brick wall

Het verslag van de wedstrijd in Utrecht afgelopen zondag is voorzien van 354 foto’s. Bij de sectie “Geknipt” houden we het bij één foto. Dit keer een onbekende winnaar voor me. Het zou dus prettig zijn als jullie de foto even zouden delen via Facebook of mijn zakelijke Facebook (Cootje Design Fotografie) zodat de winnaar ook daadwerkelijk weet dat ie gewonnen heeft! Hij kan de foto meenemen als afdruk of digitaal, bij de Barbershop van Suren ben je dagelijks vanaf 9:00 van harte welkom en krijg je een bakkie koffie of thee aangeboden, waarna je heerlijk kunt gaan genieten van een heerlijke knip/scheerbeurt in een authenthieke kappersstoel.

Kortom, ik wens de winnaar heel veel plezier deze week bij Suren in de Barbershop. Aankomende vrijdag dus strak en geschoren in het Polman Stadion te zien, no more excuses 😉 HAVE FUN!

Black and white Greetz,

Cootje & Suren
www.cootjedesign.nl
www.barber-shop.nl

Please follow and like us: