Heracles Almelo – ADO Den Haag 1-1 (Eredivisie 2016)

Helaas weer geen overwinning, maar wel een puntje gepikt op het laatst… Heracles speelde zijn laatste thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Een aantal problemen in de bezetting waren er deze week zeker voor John Stegeman en Robbie Alflen. Mike te Wierik en Wout Droste waren niet van de partij. Hun plaatsen werden ingenomen door Gino Bosz en Peter van Ooijen. Dat het voor Heracles een lastig potje zou worden tegen ADO Den Haag, staat bijna elk jaar vast. Ondanks dat er voor de ploeg uit Den Haag niets te halen viel, gaan ze er altijd vol tegenaan. Voor de Heraclieden stonden de play-offs op het spel en het zou dus nog een spannend potje beloven.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Heracles wist dat het snel zou moeten scoren tegen Den Haag, anders kon het nog wel eens lastig gaan worden en zou de bal zomaar aan de andere kant het doel in kunnen gaan. De meeste verandering was achterin bij Heracles, dus daar zou voor ADO het zwakke punt moeten liggen. Echt veel kansen kreeg de ploeg van Henk Fräser niet. Voor de Heraclieden lag dat anders.

Een handje vol kansen in de eerste helft bracht niet de gehoopte voorsprong voor John Stegeman. Het moest en zou dus in de tweede helft gaan gebeuren.

Na rust leek Den Haag er zin in te hebben. Het ging iets aanvallender spelen en Heracles had het moeilijk tegen de stugge Hagenezen. In de 68e minuut werd het helemaal vervelend voor het publiek en de Heraclieden. Eduard Duplan liet weer eens van zich horen en krulde de bal netjes om Bram Castro heen. De keeper kon er alleen maar naar kijken en zo stonden de Almeloërs ineens met de rug tegen de muur. Na wat wissels aan de kant van Heracles, kwamen er weer wat kansen. Voor het doorschuiven van Ramon Zomer af en toe bracht veel onrust. Een penalty was verdiend geweest, maar werd niet gegeven. De gouden wissel van John Stegeman deed zich echter 2 minuten voor tijd voor. Paul Gladon mocht Illias Bel Hassani vervangen, die ijsberend mee bleef kijken achter de trainers, langs de zijlijn.

Dat Paul Gladon eindelijk eens een kans zou moeten krijgen bewees zich wel heel snel. Al bij één van zijn eerste acties, nam Gladon de bal netjes op de borst aan en schoot knap binnen. 

Het bleek achteraf genoeg. Want na het laatste fluitsignaal stond de 1-1 nog steeds op het scorebord, maar had NEC ook gelijk gespeeld tegen RODA JC. 

Groningen en Heracles plaatsen zich hiermee voor de play-offs en dus kan Heracles zich hierop gaan concentreren. Het gaan spannende wedstrijden worden.

We hopen natuurlijk op alle steun voor de ploeg en uiteindelijk op een trip Europa in!
COOTJE DESIGN gaat proberen overal bij te zijn, zodat jullie van alles nog eens na kunnen genieten!

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE DOOR OP DE “LIKE KNOP” TE DRUKKEN!!

Please follow and like us: