Heracles Almelo – ADO Den Haag 1-1 (Eredivisie 2017-2018)

Na de wedstrijd vorige week in Groningen, waar Heracles eigenlijk in een Houdini-act wist te ontsnappen met een puntje, nadat het volledig onnodig op 3-1 achter was gezet, was het tijd om tegen het in vorm zijnde ADO Den Haag aan te  treden voor eigen publiek. De laatste thuiswedstrijd had de toeschouwers in het Polman Stadion wat dat betreft volledig verrast. Waar werd gedacht dat het een lastige tweede helft van het seizoen zou gaan worden, heeft Heracles tot nu toe dan wel verloren van PSV, maar tegen het lastige Groningen en ADO Den Haag werden toch twee broodnodige punten afgesnoept. 

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 235 »

Natuurlijk was het beter geweest om te winnen in en tegen Groningen, maar als we de geschiedenis erbij pakken, dan lijkt me duidelijk dat het toch niet slecht is dat we met een puntje wisten te ontsnappen. Ook tegen ADO Den Haag hadden we het lastig de eerste wedstrijd van het seizoen. Dus we waren gewaarschuwd tegen de goed spelende ploeg van Alfons Groenendijk.

De Heraclieden hadden zich afgelopen week versterkt met Mohammed Osman, die speelde voor Telstar en de gelederen van John Stegeman per direct komt versterken. Een basisplekje zat er nog niet in, maar wie weet zien we hem heel snel toch in de basis verschijnen. De opstelling was verder niet veel anders dan vorige week in Groningen en ook nu kwamen de Heraclieden weer op een 0-1 achterstand. De spelers lijken het haast nodig te hebben om eerst achter te komen. Wellicht een idee om een hele grote foto van het scorebord in de kleedkamer te hangen waarom 0-1 staat, zodat ze voor aanvang van de wedstrijd het idee hebben dat ze met 0-1 beginnen?

De eerste helft was er verder eentje om snel te vergeten. Toch knokte Heracles zich de tweede helft terug in het steenkoude Polman Stadion. Wat kansen deden zich voor, maar de scherpte was er net niet helemaal en Robert Zwinkels bleek in topvorm naar Almelo te zijn gekomen. Toch was het weer topscorer Reuven Niemeijer die de Almeloërs op gelijke hoogte wist te brengen. Het werd gevierd met het publiek achter het doel, waarvoor hulde!

Na het doelpunt leken de Heraclieden een beetje beter in hun spel te komen. De kansen kwamen wel, maar Zwinkels liet vaak zien dat hij het niet verder wou laten komen dat het gelijke spel dat op het bord stond. Vooral Vermeij kon de doelman uit Den Haag wel schieten, maar het hielp allemaal niets.
Heracles kwam weer niet verder dan een gelijk spel deze week.

De eerste wedstrijd wordt alweer aanstaande woensdag gespeeld. Helaas is dit midden in de week en kan ik er helaas niet bij zijn door werkzaamheden bij Kees Smit Tuinmeubelen. Ondanks dat zien we elkaar dus weer als de volgende thuiswedstrijd voor de deur staat.

See you then!

 

*** GRAAG WIL IK JULLIE ALS ECHTE HERACLES FANS EVEN VRAGEN OM DE VOLGENDE PAGINA DOOR TE LEZEN EN MEE TE HELPEN OM COOTJE DESIGN OOK DIT SEIZOEN WEER VOORT TE ZETTEN… ***

BUNQ.ME/COOTJEDESIGN

De website kost me gewoon ontzettend veel tijd en geld. De kosten die daarbij komen kijken zijn vaak hoger dan de opbrengst. Op aanraden van een goede kennis heb ik daarom deze pagina gemaakt. Mensen pakken vaak de foto’s gewoon van de site en het interesseert niemand iets of er dan wel of geen watermerk doorheen zit. Hierdoor maak ik meer kosten dan dat het me allemaal opbrengt… Ik hoop dat iedereen een kleine bijdrage of wat grotere bijdrage wil leveren om zo door te kunnen gaan met Cootje Design en de Heracles verslagen. Alles is meegenomen!!!

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: